39 ilçenin katılımıyla Tanıtım ve Medya toplantısı yapıldı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya birimi, 39 ilçenin Tanıtım ve Medya temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Birimi, ilçe Tanıtım ve Medya birim başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantı, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Melek Demircioğlu başkanlığında, 10 Ağustos 2018 Cuma günü gerçekleştirildi.

Kadın Kolları Genel Merkez 5. Olağan Kongresinde yeniden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı seçilen Selva Çam Hanımefendiyi gıyabında tebrik ederek konuşmasına başlayan Demircioğlu, konuşmasının ardından tüm ilçe Tanıtım ve Medya birim başkanlarını dinleyerek, değerlendirilmelerde bulundu.

Tanıtım ve Medya Birimi Komisyon üyelerinin katıldığı toplantıda açılış konuşmasının ardından yoklama yapıldı. Siyasi gündemi değerlendiren katılımcılar tarafından, Tanıtım ve Medya alanında AK Parti İstanbul İl Kadın Kollarının faaliyetlerindeki son durum hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Siyasette kadının yeri ve geleceği hakkında temennilerin paylaşıldığı toplantı, birlikte fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haberin görselleri