8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE “Sevgi Yürüyüşü”

Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığımız'ın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sevgi Yürüyüşü Programına İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında katılım sağladık.

Sevgi Yürüyüşüne, Sancaktepe Belediye Başkan Adayımız Av. Şeyma Döğücü'nün Samandıra Kültür Merkezi önünde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel  yaptığı basın  açıklaması sonrası başladı.

“Kadının Gücü Şeyma Döğücü'' sloganları eşliğinde coşkuyla devam eden Sevgi Yürüyüşü, saat kulesinde bulunan AK Noktaya kadar devam etti. AK Nokta tüm katlımcılarımızla birlikte ziyaret edildi. Genel Başkan Yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya burada yaptığı basın açıklamasında, “ Vefakar Başarılı Kadınlarımız çoğalmaktadır. Kadınlarımız ile alakalı her türlü destek partimiz döneminde yapıldı yapılmaya devam edecektir ve şiddet gören kadınlarımızın hakkı her zaman korunacaktır. 2023 yılına kadar kadın is gücü oranını  yüzde 41’e ulaştırmayı hedefliyoruz. Türkiye yükselecek ancak ve ancak kadınlar ve erkekler omuz omuza aynı platformda çalışırsa yükselecek. Biz Türkiye’yi iki kanatlı bir kuş gibi düşünüyoruz. İki kanat birlikte çırpmazsa Türkiye yükselemez inancındayız. Onun için her alanda karar mercilerinde kadın erkek  birlikte çalışırsak yükseleceğiz” dedi.

Programa birçok kesimden kadınlarımızın yoğun katılımının yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Milletvekilimiz Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Milletvekilimiz Ravza Kavakçı Kan, Milletvekilimiz Av. Serkan Bayram, MKYK Üyemiz Gülten Terzi, İl İlçe Kadın Kolları Teşkilatımız ve Sancaktepe İlçe Başkanımız Adil Kandemir eşlik etti.