"AK DAVANIN SEVDALISI OLDUK"

AK Parti Geçmiş Dönem İlçe Kadın Kolları Başkanları AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde vefa buluşmasında bir araya geldi

İstanbul İl binasında gerçekleşen buluşma Teşkilatlanma Başkanı Yeşil Aytulum’un selamlama konuşmasıyla başladı. Geçmiş dönemlerde İlçe Başkanları ile yaşamış olduğu anılarını paylaşan Teşkilat Başkanı Aytulum konuşmasının ardından sözü AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye bıraktı.

"AK DAVANIN SEVDALISI OLDUK"

İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü Geçmiş Dönem İlçe Başkanlarını selamlamasının ardından konuşmasına şöyle devam etti, “makamlar hepimiz için gelip geçici bugün hiçbirimiz bulunduğumuz yerlerde, yarın yapılacak bir değişiklikle aynı yerde aynı makamda olmaya biliriz. Önemli olan o makamdayken değil, o makamdan ayrıldığımız zaman bize kalan itibardır. Biz AK Parti mensubu Kadınlar, hiçbir zaman makamların sevdalısı olmadık, her daim AK davanın sevdalısı olduk” dedi.

Başkan Av. Şeyma Döğücü “ Siyaset zor ve meşakkatli bir yol, bunu en iyi başaran AK Parti Kadın Kollarıdır. Ancak ve ancak kadınlarımız böyle bir zorluğun üstesinden gelebilir. Önümüzde zorlu bir yerel seçim sürecimiz var. AK Parti her zaman başarıyla geçirdiği seçim süreçlerini Allah’ın izniyle bu seçimde de istediği başarıyı elde ederek ve zaferle sonuçlandıracaktır.” İfadelerini kullandı.

"BAŞARAMAYACAĞIMIZ SEÇİM YOKTUR"

Başkan Av. Şeyma Döğücü "Sevgili Başkanlarım bu çatı sizin eviniz, sizlerin görev beklemeksizin davamız için bizlerle birlik beraberlik içinde çalışma arzusu bizleri her zaman daha motive edecektir. Birliğimizi, dirliğimizi  her daim AK davamıza olan inancımızı ilk günkü aşkla devam ettirirsek başaramayacağımız seçim yoktur” diyerek sözlerini bitirdi.

Geçmiş Dönem İlçe Kadın Kolları Başkanlarının yaşadığı tecrübelerini aktarmasıyla devam eden program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.