AK KADINLAR ÜSKÜDAR’DA

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları olarak Üsküdar ilçemizin 33 mahallesinde eş zamanlı seçmen ziyaretleri ve sandık esaslı ev sohbetleri gerçekleştirdik.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av.Dr. Rabia İlhan başkanlığında İl Asil Yönetim ve Yedek Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte, Üsküdar İlçe Kadın Kolları teşkilatımızla, AK Parti Üsküdar İlçe başkanlığımızda bir ara geldik. 

Teşkilatımızla birlikte Seçim çalışmalarını detaylı bir şekilde değerlendiren başkanımız Rabia İlhan, 31 Mart akşamı daha güçlü daha iyi bir Üsküdar için gece gündüz demeden, ilçemizin herbir sakinine ulaşıp Gönül Belediyeciliğindeki yeni hizmetlerimizi tek tek anlatacağız. Her çaldığımız kapıdan sözümüzü almadan dönmeyeceğiz dedi. 

İstişarelerin ardından, İl Kadın Kolları teşkilatımız ve Üsküdar İlçe Kadın Kolları teşkilatımızla birlikte Üsküdar’ın 33 mahallesine eş zamanlı dağılarak çat kapı seçmen ziyaretleri ve sandık esaslı ev ziyaretleri gerçekleştirildi. Çalışmalar akşam saatlerine kadar aralıksız devam etti. Çalışmaların ardından teşkilatımız bir araya gelerek gün boyunca gerçekleştirilen seçim çalışmalarını ve seçmenin nabzını tek tek söz alarak anlattı. 

Değerlendirmeler sonunda program teşkilatımızın hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.