AK Parti Kendisini Sürekli Yeniledi!

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Seçim Startının verilmesiyle çalışmalarına Tüm İstanbul İlçe Kadın Kollarını ziyaretiyle başladı.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü 3. Bölge İlçe ziyaretlerine başladı. İlçelerimizin Kadın Kollarının Yürütme, Yönetim ve Mahalle Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Döğücü'ye, ziyaret edilen ilçelerden sorumlu İl Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.  

İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, ilk olarak Çatalca ilçemizi ziyaretiyle başladı. Çatalca İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilgi Bayındır, İlçe yönetimi ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek 3. Bölge İlçe çalışmalarını başlattı.

2. İlçe olarak Büyükçekmece İlçe Kadın Kollarıyla bir araya geldi. Başkan Döğücü ve yönetimi toplantı öncesinde AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik'in makamında ziyaret ederek ilçe ile ilgili istişarelerde bulundu. Sonrasında Büyükçekmece İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Akbalık Polat, Yürütme, Yönetim ve Mahalle Başkanlarıyla toplantı yapan Başkan Döğücü; yerel seçimlerde de kadınlarımızın çalışmalarda oldukça önemli bir rolü olduğunu biz kadınlarında böyle bir bilince sahip olduklarını ve aynı bilinçle ilk günkü aşkla çalışacağımızı ifade etti. Karşılıklı istişarelerin ardından 3. İlçe olarak, Beylikdüzü İlçe Kadın Kollarını ziyaretine geçti.

Başkan Döğücü, ilk olarak AK Parti  Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ı makamında ziyaret ederek Seçim ve sandık bazlı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye Doğruyol ve yönetimiyle toplantıya başlayan Başkan Döğücü tek tek yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulunup Mahalle Başkanlarımızla tanıştı. Başkan Döğücü toplantıda şu sözlere yer verdi; 17 yıldır AK Parti’ de seçim hiç bitmedi ve bu seçimlerle kendi içindeki dengelerle, kendini yenileyen bir parti oldu. Biz Kadınlar olarak misyonumuzu ve bu partideki görevimizi çok iyi biliyoruz.Toplantı fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Haberin görselleri