AKADEMİ İSTANBUL EĞİTİMLERİ

AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim 13 Kasım tarihinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 “Akademi İstanbul” eğitim programına Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar ilçe teşkilatlarının 3 kademesi katılım sağladı. İlçe teşkilat başkanlarının selamlama konuşmalarını yaptığı programda, Doç. Dr. Ahmet Avcı “Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri”, Selim Cerrah “Gönüllülük ve Hizmet Bilinci”, Yavuz Yiğit “Kuşaklar Arası İletişim” ve milletvekili Mustafa Ataş “Teşkilat ve Motivasyon” konularında eğitimler verdiler. İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin de katılım sağlayıp konuşma yaptığı eğitim programı, 2023 seçim yolunda teşkilat mensuplarınca büyük bir motivasyon ve coşkuyla tamamlandı.

Gaziosmanpaşa ve Maltepe ilçelerimizde Kadın Kolları olarak AR-GE Birim Başkanlığı ve Eğitim Komisyonu öncülüğünde, Yeşilay işbirliği ile Kimyasal Bağımlılık Türleri Korunma Yöntemleri konulu farkındalık eğitimi ve KOAH Gününe özel bilgilendirme seminerleri gerçekleştirildi.

Haberin görselleri