Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı TOGEM-DER’i Ziyaret Ettik

Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, hikayesi olan eşyalarla buluşmak için, Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı TOGEM-DER’i ziyaret etti.

TOGEM-DER ziyareti öncesi, Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımızın ev sahipliğinde Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. 

Toplantı akabinde Başkanımız Rabia İlhan ve Yönetim Kurulu üyelerimizin yanı sıra Üsküdar İlçe Başkanımız Adem Kaan Pehlivan ve Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanımız Esra Eruçar ile birlikte, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER)’i ziyaret etti. 

2005 yılında Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde kurulan “Sıfır Atık” projesine destek amacıyla Üsküdar merkezde açılan ve mobilyadan kıyafete, oyuncaktan ev aksesuarlarına kadar  yenilenen bir çok ürünün satışa sunulduğu, TOGEM-DER’ i Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran eşliğinde dolaştı. Stantlarda yer alan ürünler ve restorasyonları hakkında bilgi alırken, Başkanımız ve Yönetim kurulu üyelerimiz aynı zamanda alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. 

TOGEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran, ziyaretlerimiz için Başkanımız Rabia İlhan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür etti. 

Başkanımız Rabia İlhan ve Yönetimimiz Üsküdar Atık Toplama ve Ayırma Tesisi’ni de ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve bilgi aldı.