BAKANIMIZ FİKRİ IŞIK KADINLARIMIZIN SORULARINI YANITLADI

Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığımızın düzenlediği ‘Kadınlar Soruyor’ programına katıldı.

İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler ve Ekonomi İşleri Birim Başkanlıklarımız tarafından düzenlenen ‘Kadınlar Soruyor’ programı, Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızın ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’ın yanı sıra İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, Gümüşhane Milletvekilimiz Osman Akgül, Ataşehir İlçe Başkanımız Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Yurtdagül, İl Kadın Kolları Yürütme Kurulumuz, teşkilat mensuplarımız ile STK ve esnaf temsilcileri katıldı. Programda konuşan Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Yurdagül, AK Parti hükümetlerimiz döneminde kadınlara yapılan düzenlemelere, destek programlarına ve projelere vurgu yaptı. Ataşehir İlçe Başkanımız Naim Yağcı ise ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları 16 Nisan’da milletimizin bozacağına olan inancını vurguladı.

 

KADINLARIMIZIN DESTEĞİ İLE GÜÇLÜ YARINLARA YÜRÜYORUZ

Referandum çalışmalarına değinen İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, kadınlarımıza olan güveninin altını çizerek, “Kadınlarımızın desteği ile büyük işler başaracağız. Bunu sahada görmemiz mümkündür. Ev sohbetlerimizde üç milyonu aşkın kadınımızla buluştuk. Burada gördük ki, kadınlarımızın desteği ile aydınlık geleceğe daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz İnşallah. Biz buna inanıyoruz.” vurgusunda bulundu. Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemize sağlayacağı faydalara dikkat çeken Gümüşhane Milletvekilimiz Osman Aygül de her türlü engellemelere karşı ülkemizin büyümeğe devam ettiğini belirterek kadınlarımız ile birlikte Türkiye’nin büyük ve güçlü devlet olma yolundaki yürüyüşünün devam edeceğinin altını çizdi.

 

KADINLAR SİYASETTE DAHA FAZLA ROL ALMALILAR

Kadınlarımızın siyasette daha fazla rol alması gerektiğini söyleyen Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık, “Kadınların olduğu yerde ciddiyet artar sorumluluklar paylaşılır ve ortaya güzel işler çıkar.” şeklinde konuştu. Siyasetin her şeyden önce gönüllülük esaslarına dayandığını vurgulayan Bakanımız, “Yaptığımız işleri karşılık beklemeden yapıyoruz. Biz milletimizin selameti için çalışıyoruz.” dedi. Bakanımız Fikri Işık kısa konuşmasının ardından katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı. Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile birlikte Türkiye’nin ve dünyanın gündemine dair güncel konuların ele alındığı soru cevap kısmında son zamanlarda sosyal medyada öne çıkan mesajlarda yer aldı. Programda mikrofonu alan bir hanım kardeşimiz de AK Parti’den önce kamuda görevli herhangi birine en ufak bir soruyu sorarken bile çekindiklerini söyleyerek, “Sağ olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bizlere bu haklar verilmeye başlandı. Bakın burada hiçbir engel olmadan hükümetimizin en üst kademesinde yer alan bakanımıza sorular sorabiliyorum. Bu günlere kolay gelmedik.” İfadelerini kullandı.