Başakşehir Mahalle Başkanlarımızı Ağırladık

Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan’ın daveti ile Başakşehir Kadın Kolları Mahalle Başkanlarımızı İl Başkanlığımızda ağırladık.

39 İlçemizin mahalle başkanlarımızı il başkanlığımızda ağırlamaya devam ediyoruz. Başkanımız Rabia İlhan’ın daveti ile bu haftaki misafirimiz Başakşehir İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurdan Ertuğrul ve Başakşehir Kadın Kolları Mahalle Başkanlarımız oldu.

Mahalle Başkanlarımızın saha çalışmaları hakkında istişarelerinde bulunan, Başkanımız Rabia İlhan davete icabet eden mahalle başkanlarımızla tek tek ilgilendi.  Karşılıklı sohbet eşliğinde geçen ziyarette başkanımız İlhan, “AK Parti’nin iç dinamikleri sizler sayesinde güçlü çünkü öncelikli olarak, milletimizle birebir istişare eden sizlersiniz. Bu nedenle sizden gelen her talep ve öneri AK Parti’nin gücünü belirler. Bı nedenle sizlerden ricamız her zaman olduğu gibi gece gündüz demeden çalışmaya devam etmenizdir.” dedi. Başkanımız emeklerinden dolayı Mahalle Başkanlarımıza da ayrıca teşekkür etti. 

Mahalle başkanlarımız ise ziyaretlerinin sonunda, Başkanımız Rabia İlhan’a davetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Haberin görselleri