BAŞKANIMIZ AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe AK Parti Belediye Başkan adayı olarak Başkanımız Av. Şeyma Döğücü’yü açıkladı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı ve İlçe Belediye Başkan adayları netleşti. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen aday tanıtım programı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Meclis Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’ı ve İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklamasıyla birlikte, gözler AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Şeyma Döğücü’ye çevrildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe AK Parti Belediye Başkan adayı olarak Başkanımız Av. Şeyma Döğücü’yü açıkladı.

Program sonrası İstanbul’un AK Kadınları tarafından büyük coşkusuyla, karşılanan Başkanımız Av. Şeyma Döğücü, “Hangi görevde olursak olalım AK Parti çatısı altında birlikteliğimiz her zaman daim olacaktır. Amacımız her yerde vatandaşımıza hizmettir. 31 Mart Sabahı oylarına talip olduğumuz vatandaşlarımız kararı verecek ve bizler aynı hizmet aşkıyla yolumuza devam edeceğiz inşallah” dedi.

Başkanımız Av. Şeyma Döğücü, Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşuyla birlikte 2002 yılında AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları kurucu üyesi olarak siyasi hayatına başlamasıyla birlikte, AK Parti de birçok alanda görev yaptı. Başkanımız Sancaktepe Belediye Başkan adayı olmasıyla birlikte görev dallarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

İstanbul AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarımızın yerel seçim startını vermesiyle birlikte, çalışmalarını aralıksız devam ettirirken AK Kadınlar, Başkanımız Av. Şeyma Döğücü ve 3 belediye başkanlığına kadın aday gösterilmesi, Kadınlarımızın siyasette her geçen gün daha fazla yer alması ve siyaset içindeki başarılarının artmasına vesile olacaktır.

AK Parti Kadın Kolları İstanbul Teşkilatı olarak; siyasal hayata katılımda kadınımızı destekleyen ve karar alma mekanizmalarında daha fazla kadının yer almasına imkan tanıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eder, başta Başkanımız Av. Şeyma Döğücü olmak üzere Adalar adayımız Özlem Öztekin Vural’a, Şişli adayımız Nihal Yıldırım ve Kadiköy adayımız Özgül Özkan Yavuz’a  başarılar dileriz.