Başkanımız Döğücü’den 17. Yıl mesajı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, AK Partimizin 17. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü’den 17. Yıl mesajı

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, AK Partimizin 17. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Döğücü’nün mesajı şöyle;

 “AK Partimizin, 17. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle, tüm teşkilatımızı en içten dileklerimle kutluyorum. 14 Ağustos 2001 tarihinde, Genel Başkanımız, 12. Cumhurbaşkanımız ve Yeni Türkiye’nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan, kadına verdiği değeri her fırsatta dile getiren bir partinin mensubu olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim.

16 yıllık iktidar dönemi içinde, gerek iç politikada, gerek dış politikada Türkiye’nin onuruna yaraşacak bir siyaset yürüten AK Partimizle birlikte, Türk kadını da önemli bir aşama kaydetti. Bürokraside, karar alma mercilerinde, mecliste, tavandan tabana her alanda kadına daha fazla yer açılması için hususi bir çaba harcandığını hep birlikte görmekteyiz.

Evde, işte, siyasette, çarşıda, pazarda; bir anne, bir müdür, bir milletvekili, bir ev hanımı olarak, geleceği inşa edecek olan çocuklarımızın, eğitimli kadınlarımızla daha güçlü olacağı muhakkak!

Türkiye’mizin geldiği nokta, -özellikle kadın bakış açısıyla değerlendirdiğimizde- kadının hor görüldüğü, dışlandığı milletler arasında imrenilecek bir noktadadır. Türk kadını bugün, sesini tüm dünyaya rahatlıkla duyurabilmekte, hatta dünyanın diğer kadınlarının da sesi ve umudu olabilmektedir.

Böyle bir yapının parçası olduğumuz için gururluyuz.

Bu bağlamda, hayatın her alanında söz sahibi haline gelen kadınlarımıza verdiği değerden ötürü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, tüm kadınlarımız adına saygı, sevgi ve şükranlarımızı sunuyorum.

Daha nice 17 seneler olmasını temenni ederek, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımın 17. Yıldönümlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.