"Başkanımız Erdoğan, Makamların Dönüştüremediği, Ama Geldiği Her Makamı Dönüştüren Biridir."

Marmara Bölge Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı, AK Parti Tanıtım Medya'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal başkanlığında, İl Başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya Genel Merkez Tanıtım Medya Başkan Yardımcıları AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Prof. Dr. Vedat Bilgin, Emre Cemil Ayvalı, Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Burak Yıldız ile Marmara Bölgesi 3 kademe tanıtım medya başkanları katıldı.

Toplantı Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mahir Ünal'ın yerel seçim gündemli açılış konuşması ile başladı. Ünal, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, hiçbir makamın dönüştüremediği ama geldiği her makamı dönüştüren biridir. Bu süreçte makamların dönüştürdüğü insanlara değil, bütün makamları milletin faydasına sunan insanlara ihtiyacımız var." dedi.

Siyasal hafızanın önemine vurgu yapan Ünal "90'lı yıllar Türkiye için kayıp yıllardı. Dünya içinse değişim, dönüşüm yaşanan yıllardı. Türkiye buradan nasibini alması gerekirken kendi içine kapandı ve kendi içinde kırıldı. 28 Şubat ve 2001 kriziyle ekonominin iflas ettiği yıllar AK Parti'nin doğduğu yıllardır." diye konuştu.

Merkezi hükümetin belediyelere kaynak gönderemediği 1994 yılında, böyle bir ortamda Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanı olduğunu ve kendi kaynaklarını doğru bir şekilde kullandığını hatırlatan Ünal "Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan, bu manada kendi belediyeciliğini hakim kıldı, o dönemlerde vatandaş bizi çöpten, çamurdan, çukurdan kurtarın başka birşey istemeyiz diyordu. Ama Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan,  bunların dışında sosyal belediyeciliğin olduğunu gösterdi. İlk olarak İstanbullu elitler için hazırlanan sosyal tesisleri halka açtı. İstanbul'u çöpten, çukurdan ve çamurdan kurtardı. Bunun yanında sosyal belediyeciliğin bir şehremaneti olduğunu, belediye başkanının da şehrül-emin olduğunu gösterdi." diye konuştu.

Ünal, "Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan belediyeciliğinin tek bir amacı vardır. İnsanı evinde, sokağında, mahallesinde, ilçesinde ve ilinde mutlu, huzurlu, güven içerisinde ve müreffeh yaşatmaktır. Cumhurbaşkanımız, Başbakan olduğunda bu hedefini bütün Türkiye geneline yaydı. millet ile kucaklaşarak, devlet millet arasında açılan makası da kapattı." dedi.

Vatandaş 90'lı yıllarda polisinden,kaymakamından, bürokratından fırça yiyen konumdayken, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gerçek anlamda efendi olduğunu hatırlatan Ünal "Biz bugüne kadar sistemin gücü ile hiçbir şey yapmadık. Bu günlere siyasetin gücü ile geldik, sistem tıkandıkça egemenliğin gerçek sahibi millete gittik" dedi.

Toplantı, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Vedat Bilgin'in sunumu sonrasında Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Burak Yıldız'ın sunumu ile devam etti. 

Toplantının öğleden sonraki bölümü, Parti Basın Koordinatörü Gökşin Deniz Ocak'ın Medya Yönetimi sunumu ile başlayıp, Parti Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas'ın Sosyal Medya Sunumu ile devam etti. Son olarak Deniz Demir'in Siyasal Metin ve İçerik Hazırlama sunumu sonrasında, karşılıklı istişarelerde bulunularak dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

Haberin görselleri