Başkanımız Rabia İlhan Kadın Belediye Meclis Üyelerimizle Buluştu

Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan Başkanlığında, Yerel Yönetimler Başkanlığımızın koordinasyonunda 1. Bölge 2. Bölge ve 3. Bölge Kadın Meclis üyelerimizle istişare toplantımız gerçekleştirildi.

Başkanımız Rabia İlhan ve Yerel Yönetimler Başkanımız Manolya Demirören Tekin ilk olarak 1. Bölge Kadın Meclis Üylerimizle Beykoz İlçe Kadın Kolları başkanlığımızın ev sahipliğinde bir araya geldi. Meclis çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı akabinde, 2. Bölge Kadın Belediye Meclis üyelerimizle Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızın ev sahipliğinde bir araya geldi ve Meclis çalışmaları hakkında Bilgi alan Başkanımız Rabia İlhan, buradan Güngören İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızın ev sahipliğinde 3. Bölge Kadın Belediye Meclis üyelerimizle bir araya geldi. 

Başkanımız İlhan, Meclis çalışmaları hakkında istişarelerde bulunmasının ardından, Kadın Meclis üyelerimizle sık sık istişarelerde bulunarak milletimize daha verimli çalışmalar ortaya koyabileceklerini ifade ederek toplantılarını  tamamladı.

Haberin görselleri