Başkanımız Şeyma Döğücü Tuzla’daki Seçmenlerimiz ile Buluştu

İstanbul 1. Bölge Adayı ve İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Şeyma Döğücü, 31 ilçede eş zamanlı başlatılan seçmen ziyaretlerine Tuzla ile devam etti.

24 Haziran Yeni Türkiye Yolunda çalışmalarına aralıksız devam eden Başkanımız, Ramazan’ın manevi coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşıyor.

Başkanımız Şeyma Döğücü, Tuzla’da sabah saatlerinde başladığı seçmen ziyaretlerine, ilk olarak Orhanlı Mahallesi’nde bulunan   Turkaş Yemek Fabrikası ile start verdi.  Yaklaşık 100 kişinin çalıştığı fabrikada hanımlarla buluşup destek sözü alan Döğücü, ardından Şifa Mahallesi'ne geçerek, eşi onkoloji tedavisi gören Fatma Durak hanımı ziyaret etti. Fatma kardeşimizin kıymetli eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Döğücü, hastamızın kızları ile kısa bir sohbet gerçekleştirerek kız çocuklarının okuması ve üniversite eğitiminin önemine değindi.

Döğücü daha sonra Şifa Mahallesi sakinlerinden, teşkilatımızın emektarı Halil İbrahim amcamızı evinde ziyaret ederek duasını aldı, yeni doğan torunu Eyüp Şamil’in vatana millete hayırlı bir evlat olması için dua etti.

Sokak sokak dolaşıp tüm gönülleri almayı hedefleyen başkanımız daha sonra vatandaşalarımızdan Tuncay Özden kardeşimizin evini ziyaret ederek hasta olan babası için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı da unutmayan Şeyma Döğücü, sokakta oynayan çocuklarla kucaklaşarak onlara hediyeler dağıttı.

Şifa Mahallesi'ndeki engelli kardeşlerimizi de ziyaret eden Şeyma Döğücü, engelli kızımız Fatma kumral ile buluşarak karşılaştığı problemleri dinledi, çözüm aradı. Bir kaza sonucu rahatsızlık geçiren Ayşe Bodur hanıma da geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkanımız, yine aynı mahallede ikamet eden Hacer Aslantürk kardeşimizi de unutmadı. 18 yaşında %90 engelli olan kardeşimizin annesi ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi ‘’Ak kadınlar olarak her zaman engelli bireylerimizin, engelli vatandaşlarımızın yanındayız’’ dedi.

Gündüz ziyaretlerini tamamlayan Başkanımız Şeyma Döğücü iftarını da yine Şifa Mahallesi sakinleri ile birlikte yaptı. Tuzla Belediyesi'nin ev sahipliğindeki sokak iftarına katılan Döğücü bu vesile ile tuzla halkı ile kucaklaşarak sohbet etti. Ardından Ayyıldız Tesislerinde düzenlenen başka bir iftar programına katılan Başkanımız, burada AK Parti Tuzla Kadın Kolları Yönetimi, Okul Aile Birliği Müdürleri ve Öğretmenler ile buluşarak seçime dair görüşlerini dinledi.

İftar sonrası Mimar Sinan Mahallesi Gümüşhaneliler Derneği’nin düzenlediği çay sohbetine katılan Başkanımız Şeyma Döğücü, burada seçmenlerimize oy pusulaların nasıl kullanılacağı hakkında bilgiler verdi.  

Konuşmasında Kurtuluş Savaşı'nın nasıl kazanıldığına dikkat çeken Döğücü, ‘’Artık eski Türkiye’den eser yok, eski Türkiye'deki insanlık zulümleri artık yok, başörtü yasakları artık yok. Şimdi önümüzde önemli bir seçim var, Yeni Türkiye Hedefleri var ve bunu hep birlikte başaracağız.  Güçlü bir Türkiye için, Meclisten güçlü çıkmamız için hanımlarımızın desteği bu seçimde her zamankinden daha fazla önemli. Biz bugün nene hatunları yad ediyorsak yarın da sizlerin torunları, çocukları bizleri yad edecek’’ İfadelerini kullandı.

Tuzla sahilde kurulan Ak noktayı da ziyaret eden Başkanımız daha sonra, MHP ilçe teşkilatının kurduğu Yörük çadırına misafir oldu. Cumhur ittifakı ile ilgili soruları yanıtlayan Döğücü, ayrıca vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden ve 4,5 aylık hamile iken eşi şehit olan Derya Aksu Kardeşimizi de evinde ziyaret eden Başkanımız, sahurunu şehit ailemiz ile birlikte yaptı. Derya hanımın acısını paylaşan Başkanımız, şehidimizin emaneti olan çocuklarına da her daim sahip çıkacağının ve her zaman destekçisi olacağının altını çizdi.

İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, sahur sonrası Tuzla’ ilçesinden ayrıldı.

Başkanımıza, ziyaretleri sırasında İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Ak Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve vatandaşlar eşlik etti.