Beylikdüzü Mahalle Başkanlarımızı Ağırladık

Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan’ın daveti ile Beylikdüzü Kadın Kolları Mahalle Başkanlarımızı İl Başkanlığımızda ağırladık.

39 İlçemizin mahalle başkanlarını il başkanlığımızda ağırlamaya devam ediyoruz. Başkanımız Rabia İlhan’ın daveti ile bu hafta da Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanımız Rukiye Doğruyol ve Beylikdüzü Kadın Kolları Mahalle Başkanlarımızı misafir ettik.

Mahalle Başkanlarımızın saha çalışmaları, üye çalışmaları ve önümüzdeki çalışma planlarının istişarelerinde bulundular. Başkanımız Rabia İlhan davete icabet eden mahalle başkanlarımızla tek tek ilgilendi.  Karşılıklı sohbet eşliğinde geçen ziyarette başkanımız İlhan, “Sizler vatandaşla içi içe olan, onların düşünce görüş ve önerilerini alan birinci temsil makamısınız. Bir anlamda Partimizin gören duyan en önemli organısınız. Bu nedenle çalışmalarınız Partimiz için çok önemli” dedi. Başkanımız emeklerinden dolayı Mahalle Başkanlarımıza da ayrıca teşekkür etti. 

Mahalle başkanlarımız, ziyaretlerinin sonunda, Başkanımız Rabia İlhan’a daveti ve misafirperverliği için teşekkür ederek, İl Başkanlığımızda olmaktan dolayı da memnuniyetlerini dile getirdiler.

Haberin görselleri