Bir Fincan Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Vardır

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Sn. Av. Şeyma Döğücü, Seçim Kampanyası kapsamında Ak Parti SULTANBEYLİ İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Saha çalışması seçim çalışmalarının olmazsa olmazı. Halkın nabzını tutmadan ve insanlarımızın desteğini almak üzere , İl ve İlçe ekibimiz Sultanbeyli’de çat kapı ziyaretlerinden birinde  oldukça kalabalık bir aile olan Çakar ailesini ziyaret etti.Yaşlısı ile genciyle ülke geleceğine sahip çıkan aile ile  24 Haziran seçimleri hakkında konuşarak bilgi alışverişi yapıldı. Tecrübelerinden feyz alınan  teyzeler dinlendi, gençlere ise tavsiyerde bulunuldu.Bu önemli seçime verdikleri desteğe teşekkür edildi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE VURGUSU

Sultanbeyli’nin Orhangazi Mahallesi'nde Şipalli ailesi ile  gerçekleştirilen sohbette  birlikte inşa edilecek  güçlü Türkiye üzerine vurgu yapıldı.

Şipalli ailesi kalabalık aile fertleriyle 24 Haziran'da Sn. Cumhurbaşkanımız'ın yanında olacağını ifade etti.Ayrıca zaman zaman ziyaret edilen   Sultanbeyli'nin güleryüzlü çalışkan kadın esnafları bu kez seçim vesilesi ile  ziyaret edildi. Yaşamın her alanında var olmaya devam eden ve çalışma hayatında daha fazla yer alan  kadınlarımızın iş hayatındaki başarı ve gayret tebrik edildi.

MÜREFFEH YARINLARDA BULUŞACAĞIMIZ GÜÇLÜ TÜRKİYE

Ayrıca Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi'nde Çiçek ailesi de ziyaret edildi. Kalabalık, sıcak ve samimi  yaşantısı  ile göze çarpan bu aile, ülke insanımızın da küçük bir örneğiidi. Bütün fertleri ile  Ülkemizin istikrarı için  Sn. Cumhurbaşkanımızın her zaman yanında olduklarını selâmlarıyla birlikte ilettiler ve desteklerini bildirdiler.Birlikten güç doğar.Bu güzel aileler ile 24 Haziranda  güçlü Türkiyenin kazanacağına olan inançla çat kapı ziyaretleri devam ettiÇalım ve Şavlığ aileleriyle ile  yapılan istişarelerde de  Ortak hedef; müreffeh yarınlarda buluşacağımız güçlü Türkiye  teması ile sona erdi.

Ayrıca Sancaktepe Veyselkarani Mahallesi Tosyo Sokak'ta iftar öncesi  kırk yıl hatırı olsun diye hediye edilen  kahvelerin yanı sıra  kucak dolusu sevgiyle  vatandaşlarımız selamlandı.İftardan önce Veysel Karani Mahallesinde bulunan seçim irtibat bürosunda ise  hızlanan seçim  çalışmaları değerlendirildi.