BİR GÜN DEĞİL HERGÜNE ÖZEL KADINLARIMIZ

İstanbul Kadın Kolları Başkanlığımız, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile 39 ilçede eş zamanlı olarak kapsamlı etkinlik düzenledi.

Yaklaşık 4 buçuk milyon üyesi ve 30 bin yöneticisi ile dünyanın en fazla kadın üyesine sahip AK Parti Kadın Kolları Başkanlığımız 8 Mart Dünya Kadınlar günününde de çalışmalarını sürdürdü. İstanbul Kadın Kolları Başkanlığımız, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile 39 ilçede eş zamanlı olarak kapsamlı etkinlik düzenledi. Program bünyesinde sirkülasyonu yoğun ilçe meydanlarında çadırlar kurulurken, esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi

 

Güçlü Türkiye’nin güçlü kadınlarımızla inşa edileceğinin bilinciyle faaliyetlerini sürdüren AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığımızın gerçekleştirdiği etkinllikte İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü Kadıköy ve Eyüp'te vatandaşlarla buluştu. Eyüp'te karanfil ve lokma dağıtan İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, Kadıköy'de de esnaf ziyaretlerinde bulundu, kadınlarımızla hasbihal ederek onların görüş ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarımıza “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” ile 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması hakkında bilgilerin de verildiği etkinliğe İl Kadın Kolları Yönetim ve Yürütme Kurulu üyelerimiz ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarımızın yanısıra; Kağıthane İlçe Kaymakamımız Hasan Göç, Bayrampaşa İlçe Başkanımız Kemal Oğuz Kıdıl, Bahçelievler İlçe Başkanımız Zülküf Türkoğlu; Üsküdar İlçe Başkanımız Halit Hızır, Bayrampaşa Belediye Başkanımız Atilla Aydıner, Kağıthane Belediye Başkanımız Fazlı KILIÇ, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanımız Ozan Karadeniz de katıldı. Programlarda çiçek dağıtımı yapılırken, halk oylamasına sunulan anayasa maddelerinin ayrıntılı bir şekilde ele alındığı broşürler de takdim edildi.