CAMİLER SENİNLE GÜZEL

"Haydi Koş Gel Camiler Seninle Güzel" temasıyla düzenlenen, yaz Kur’ân Kurslarımız; çocuk sesleriyle birlikte daha da güzelleşen camilerimizde Kur’ân eğitimi alan çocuklarımıza ziyaretlerimiz yaz boyunca devam ediyor.

Şişli İlçe teşkilatımız Nurdan Özavcı başkanlığında yaz dönemi Dolapdere Camii Kur’ân Kursu ve Harbiye Kur’ân Kurslarını,  Sarıyer İlçemiz, Başkan Şükran Soylu Demiralp ile mahalle Kur’ân kurslarımızı ziyaret ettiler. Çocuklara Tayyip dedelerinden hediyeler vererek kalplerine dokundular.

Avcılar Kadın Kolları İlçe Başkanımız Meryem Küçük, eğitimci yazar Âmine Ateş Kabaktepe, İlçe Başkanımız Abdullah Küçükoğlu, ve teşkilatımızla birlikte camilerimizde kurs gören kıymetli yavrularımızı ziyaret ederek onlara Recep Tayyip Erdoğan dedelerinin selamını ileterek, Âmine Hanım’ın imzaladığı kitaplarını ve ilçemizde hazırlanan hediyeleri sundular

Kağıthane Kadın Kolları İlçe Başkanımız Nuran Sevinç ve yönetimi, yaz Kur’ân kurslarında bulunan çocuklarımızı ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler, çocuklarımıza Cumhurbaşkanımızdan hediyeler verip, sevinçlerine ortak oldular.

Haberin görselleri