Çözüm Odaklı Çalışmalar

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı sayın Av. Şeyma Döğücü, bugün ekibi ile birlikte önce Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı  Şeyma Döğücü, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçim Kampanyası kapsamında Ak Parti  BAĞCILAR İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Bağcılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yönetimi , Yürütmesi ve Mahalle Teşkilatı ile  seçim odaklı olmak üzere gayet samimi ve sıcak bir ortamda buluştu. 

Bağcılar Demirkapı seçim İrtibat Bürosunda ak gönüllü kadınlara 24 Haziran seçimlerinin önemi hatırlatıldı. Sorumluluğun ve  görev bilincinin  farkındalığı oluşturularak hanımlar motive edildi, seçmen ziyaretlerine ilişkin bilgi alındı.
Daha sonra  Bağcılar halkıyla hasbihal etmek üzere saha çalışması yapıldı.Dertleri ve sorunları dinlenerek çözümler üretilmek üzere notlar alındı.

Çat-kapı ziyaretlerde Demirkapı Mahallesinde oturan Hatice hanımın evine konuk olunarak hoş bir sohbet gerçekleştirildi.
Bağcılar İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Yönetim- Yürütme Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanları ile  yapılan saha çalışmasında Demirkapı’da yaşayan Suriyeli bir aile ziyaret edilerek dertleri sorunları ve Cumhurbaşkanımıza olan minnet duyguları paylaşıldı.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ TÜRKİYE'NİN BEKASI AÇISINDAN ÖNEMLİ

Teşkilat mensupları ile birlikte Bağcılar Demirkapı Mahallesi’nde Sevda hanım ve  ailesi de ziyaret edilerek  24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin bekası açısından önemli olduğu anlatıldı.

Seçim kampanyası kapsamında Bağcılarda halka giderek  24 Haziranda gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminin bugüne kadar yapılan bütün seçimlerden daha önemli olduğu vurgulanarak halkın hem desteği alındı hem de dualarda buluşuldu.

Genciyle yaşlısıyla ülkemizin geleceği için destek veren aile fertlerine teşekkür ederek 24 Haziran Ayrıca Hamidiye Mahallesi’nde Siirtli Berfu Teyze’ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Çat kapı dolaşıp vatandaşlar ile güzel diyaloglar kuran Başkan ve ekibi birlik- beraberlik vurgusu yaparak seçmenin duasını ve desteğini aldı.

 

Haberin görselleri