Emine Erdoğan "Vefa Buluşması'nda Konuştu

İstanbul’da AK Parti geleneğine mensup kadınlarımız, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin katılımıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan, "Vefa Buluşması'na katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş'un ev sahipliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş,  İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, İstanbul milletvekilimiz Dr. Ravza Kavakçı Kan, Esra Erdoğan Albayrak, Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın katılımlarının yanı sıra partimizin her alanında görev almış ve görevde olan kadınlarımız katıldı. Programda konuşma yapan Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti ve 24 Haziran seçimlerinde ülkemizin daha da güçleneceği mesajını verdi.

Konuşmasına şu sözlerle devam eden Hanımefendi: AK Parti geleneğine mensup kadınlarımızla Vefa buluşması yaptık. Kadim dostluklarımızı tazeledik, özlem giderdik. Varlık mücadelesi verdiğimiz arkadaşlarımızla hatıralarımızı yadettik. Yasaklara karşı sabır ve özveriyle elde ettiğimiz haklar, kabul olunmuş dualarımızdır."Dostluklar sınandıkça güçleniyorlar. Biz sınamanın en büyüğünü, ölümle burun buruna geldiğimiz 15 Temmuz'da yaşadık. 'Gerçek dostlar yıldızlar gibidir. Karanlık çöktüğünde ilk onlar görünür' denir ya. Hakiki dostlarımızla ve elbette milletimizin dostluğuyla aydınlandı o sabah." dedi.

Elhamdülillah, bu mücadelenin sonunda devlet-millet buluşması gerçekleşti. Bugün siyasetin dili, milletin diliyle bütünleşti. Artık devletimizin kapısı milletimize ardına kadar açık.

Bugün bize düşen, bu nimetlerin  hakkını, zekatını vermektir. Sadece kendimiz, ülkemiz adına değil, dünyadaki bütün mazlum kardeşlerimiz içinde çalışmaktır. İnşallah 24 haziran seçimlerinde onları mahzun etmeyecek bir sonuçta ülkemiz daha da güçlenecek. İfedelerinde bulundu.

Toplantı, hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Haberin görselleri