Genel Başkan Yardımcımızın Katılımıyla Küçükçekmece İlçemizde 3 Kademe Seçim Çalışmamızı Gerçekleştirdik

Genel Başkan Yardımcımız Sosyal Politikalar Başkanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın katılımıyla, , üç kademe Yönetim Kurulu Üyelerimizle, Küçükçekmece ilçemizde eş zamanlı seçim çalışmamızı gerçekleştirdik.

Genel Başkan Yardımcımız Sosyal Politikalar Başkanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ve MYK, MKYK üyelerimizin katılımıyla, AK Parti İstanbul İl Başkanımız Bayram Şenocak koordinasyonunda, üç kademe Yönetim Kurulu Üyelerimizle, Küçükçekmece ilçemizde eş zamanlı seçim çalışmamızı gerçekleştirdik.

Küçükçekmece Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Küçükçekmece İlçe Başkanımızın selamlama konuşması ile başladı. Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ilçede yapılan çalışmaları ve yapılacak projelerinin sunumunun ardından,  İl Başkanımız Bayram Şenocak açılış konuşmasını yaptığı toplantı’da “seçim yasakları başlayana kadar ilçelerimize üç kademe çıkarmalarımız devam edecek.  Hiçbir zamanımızı boşa geçirmeden çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Her çaldığımz kapıdan gönül almadan asla geri dönmeyecegiz. Küçükçekmece Belediye Başkanımızdan detaylı bir şekilde dinlediğim çalışmalarını ve projelerini bugün her kapıda anlatacağız gönülden çalışıp Küçükçekmece’mizi daha büyük hizmetlerle buluşturacağız”dedi. Toplantı  Genel Başkan Yardımcımız Sosyal Politikalar Başkanımız sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya konuşması ile devam etti.

Sayın Sayan Kaya konuşmasında: Son 1 hafta kala, aşkla inançla terimizin son damlasını akıtana kadar, inşallah tüm teşklilat mensupularımızla çalışmamız lazım. Özellikle İl Başkanlığımızın ilçelere yaptığı çıkartmaları oldukça önemli buluyorum diyen Sayan Kaya, ” AK Parti’de mahalle teşkilatarından tutunda en üst düzeydeki Teşkliat mensubu olamak çok kıymetli.  Ama İl Yönetimi ve İl Başkanımızın kendi ilçelerde kapı kapı dolaşarak seçmen taraması yapması da aslında bu işe ruhunu en üst düzeyde nekadar hissetimizi gösteriyor. Bugün inşallah birlikte bu çalışmayı yapacağız” diyen Genel Başkan Yardımcımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya sözlerine şöyle devam etti, “Küçükçekmece ilçemiz gerçekten çok kıymetli Ben Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bakanlık yapmış biri olarak yapılan çalışmaları izlerken dedim ki:  Başkanımız nekadar güzel işler  yapmış tam bir sosyal belediyecelik anlayışı, bakanlığımıza destek olmuş okul yapmışyine destek olmuş,  Huzur evi yapıyor, bir çok hizmeti belediye başkanı olarak da sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçemize kazandırmış kazandırmaya da devam edecek.

Kürt Kardeşlerimizin en iyi temsil edildiği parti AK Parti’dir

Genel Başkan Yardımcımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, “ İstanbul hepimiz  için kıymetli Cumhurbaşkanımızın evi,hayatını, ömrünü adadığı il 25 sene önce burda Belediye Başkanı oldu ve ardından bir dünya lideri haline geldi. İstanbulluların verdiği destekle oldu bu! O nedenle ben yine İstanbulluların ferasetiyle, milletimizin ferasetine duyduğumuz inaçla kapı kapı dolaşıp gönül kazanarak etkili olacağımıza inanıyorum. Küçükçekmece ilçemiz kürt kardeşlerimizin yoğun yaşadığı bir bölge, bu noktada da yapılan ittifakla da birlikte yaklaşık 2 milyona yakın kürt kardeşimizi katleden CHP zihniyetidir. Açık ve net bir şekilde ifade etmemiz gerekir. Bugün ittifakla bir ardalar ama kürt kardeşlerimize Türkiye siyasi tarihinde en büyük desteği vermiş AK Parti’dir ve sayın Cumhurbaşkanımızdır dedi. Aslında kürt kardeşlerimizin en iyi temsil edildiği parti AK Parti’dir. Hakkaniyetle biz bütün kardeşlerimizi kucaklayarak 81 milyona da eşit ve adil bir şekilde hizmet götürdük ve bütün geçmiş dönemlerde çektikleri sıkıntılarıda ak Parti ve cumhurbaşkanımızın bizati kararlarıyla ortadan kaldırdık dedi.

Konuşmaların ardından 3 kademe mahalle mahalle ayrıldı. İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan Başkanlığında Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yeşilova seçim irtibat bürosuna geçerek seçmen taramasını geçekleştirdi. Akşam saatlerine kadar süren çalışma sonunda irtibat bürosuna geçilerek saha çalışma raporları tutulup değerlendirmeleri yapıldı.