Genel Merkez İnsan Hakları Birim Toplantısı Yapıldı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sn Lütfiye Selva Çam’ın başkanlığında, Genel Merkez Kadın Kolları İnsan Hakları toplantısı yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sn Lütfiye Selva Çam’ın teşrifleriyle Genel Merkez Kadın Kolları İnsan Hakları Başkanı Sn Av. Nihan Sakaltaş öncülüğünde, Türkiye nin yedi Bölgesinden, 81 ilin İnsan Hakları Birim Başkanları istişare toplantısına, İstanbul İl Kadın Kolları İnsan Hakları Birim Başkanımız Fatma Baltacı komsiyon üyeleriyle birlikte iştirak etti.

Toplantı gündeminde siyasetin insani limanında faaliyetlerini sürdüren tek partinin, AK Parti’miz olduğunu ve Dünyanın vicdanının Hükümetimiz tarafından yönetilen Türkiye’miz olduğunu ve bu onura tüm AK Parti teşkilatlarımızın sahip olduğunun vurgusu yapıldı. Ayrıca mücadelemizin önümüzdeki tüm süreçlerinde sokaklarda meydanlarda ve salonlarda bulunduğumuz tüm mecralarda temel ilkemiz olan İnsanlık Onuru için yaşamaya yaşatmaya devam edeceğiz diyerek rotamızı yineledik.

Yaklaşan yerel seçimlerde tüm politikaların vicdanı olan İnsan Hakları olarak her zaman olduğu gibi yarında Halka Hizmetin Hakk’a Hizmet olduğu ilkesiyle, hizmet yolculuğunun başarılarının devamı için sözümüz var Durmak Yok Hizmete Devam diyerek 81 vilayette start aldı.

Haberin görselleri