Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantımıza KADEM Yöneticileri Katıldı

Genişletilmiş İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantımızı Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan Başkanlığında gerçekleştirdiğimiz, Yönetim Kurulu toplantımıza, KADEM Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, KADEM Başkan Vekili Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Başkanımız Rabia İlhan KADEM yöneticilerinin taktiminin, ardından KADEM Başkan Vekili Sümeyye Erdoğan Bayraktar selamlama konuşması yaptı. Sümeyye Erdoğan Bayraktar burada yaptığı konuşmasında, "KADEM’in kuruluşunu ve projelerinden bahsetti ve AK Parti Kadın Kollarının sahadaki önemine vurgu yaptı." Toplantı, KADEM Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu’nun selamlama konuşmasının ardından, KADEM Yönetim Kurulu üyesi Av. Derya Yanık’ın KADEM çalışmaları ve İstanbul Sözleşmesi’nin içeriğini yönetim kurulu üyelerimize anlatması ile devam etti.

Toplantı, Başkanımız Rabia İlhan’ın KADEM yöneticilerine katılımları için teşekkür etmesi ve adlarına dikilen fidan sertifikalarını KADEM Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu’na ve KADEM Başkan vekili Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a takdimi ile sona erdi.

Haberin görselleri