Güçlü Türkiye için Ümraniye’den Tam Destek

İl Kadın Kolları Başkanımız ve 1. Bölge Milletvekili Adayımız Av. Şeyma Döğücü, 24 Haziran seçimleri kapsamındaki seçmen ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili seçimlerine yaklaşırken vatandaşları tek tek ziyaret eden Başkan Şeyma Döğücü,  Ümraniye’deydi.

Şeyma Döğücü, ilçedeki ziyaretine ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı ile başladı. Burada İlçe Kadın Kolları yönetimi ile görüşen Döğücü, hızlandırılmış seçim çalışmalarını inceledi.

Daha sonra İstiklal Mahallesi’ne geçen Başkanımız,  İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Hayriye hanımın evindeki mukabele programına iştirak ederek hanım kardeşlerimizle bir araya geldi.

Esenevler Mahallesi’nde Suriyeli vatandaşlarımızdan İbtisan hanımın evine de misafir olan Döğücü, Suriyeli hanım kardeşlerimizin desteğini de aldı.

Altınşehir Mahalle teşkilatını da ziyaret eden Başkanımız yaptığı konuşmada,” Seçim çalışmalarımızı hızlandırdık, gece gündüz seçmenlerimiz ile buluşuyoruz. Mahalle teşkilatlarımız her zaman bizim göz bebeğimiz olmuştur, inşallah milletimizin desteği ile Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkenin ilk Başkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Şeyma Döğücü daha sonra, Cumhurbaşkanımızın kıymetli valideleri merhum Tenzile hanımın Altınşehir Mahallesi'nde oturan, eski komşusu Meryem teyzeyi de ziyaret etti. Döğücü, Tenzile hanımla olan anılarını anlatan Meryem teyzeyi dinleyerek duasını aldı.

82 yaşındaki emektar Ramazan amcayı da evinde ziyaret eden Döğücü, Ramazan amcanın hayır duasını alarak, apartman sakinleri ile sohbet etti.

Ümraniye’deki ziyaretine esnaf kardeşlerimiz ile devam eden Şeyma Döğücü, mahalle esnafını işyerlerin de ziyaret ederek 24 Haziran’a dair istek ve temennilerini dinledi.

Ardından Alemdağ Caddesinde bulunan AK Kafe de vatandaşlar ile bir araya gelen Döğücü, Ümraniye’li seçmenlerimizden yoğun ilgi ve destek gördü.

Haberin görselleri