HALK ERDOĞAN İLE BULUŞMAK İÇİN MİTİNG ALANLARINA AKIN ETTİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim yasakları öncesi bugün son kez meydanlara çıktı.

İstanbul’un Avrupa yakasında 5 ilçede;  Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü, Küçükçekmece, Eyüpsultan'da Meydanları dolduran halk ile buluştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim yasakları öncesi bugün son kez meydanlara çıktı.Erdoğan sevgisi ile halk  meydanlara sığmadı, adım atacak yer kalmadı. Yoğun güvenlik önlemleri alınarak  bir çok kişi Erdoğan’a kavuşmak için  miting alanlarına  koştu.

Erdoğan'ın programı 12.00'deki Esenyurt mitingiyle başladı. Esenyurt Cumhuriyet Meydanında  büyük bir heyecanla bekleyen halkla buluştu: 
Cumhurbaşkanı Erdoğan; ‘Türkiye yeni yönetim sistemiyle uçuşa geçecek. 16 Nisan'da Anayasa değişikliği yaptık. Bu iş bitti. Şimdi anayasa değişikliği yapma ihtimalin var mı? Yok. Milleti aldatıyorlar. Artık Başkanlık sistemiyle bu yola devam edeceğiz. Dün İstanbul'da 7 ilçedeydim. Biz yola çıkarken dedik ki Türkiye'yi 4 sütun üzerinde yükselteceğiz. Bir; eğitim, iki; sağlık, üç; adalet, dört; emniyet.’dedi.

Durup dururken gelmedik buralara. Büyümede Hindistan'dan sonra 2. sırada yer aldık. İş bilenin kılıç kuşananın. IMF'e borcu sıfırladık. Merkez Bankası'nın döviz rezervi şu anda 124 milyar dolar. 162 milyar dolar ihracatımız var. Bu çalışarak oldu’ şeklinde konuştu.
Esenyurtta halka hitabettiği konuşmasına şöyle devam etti: ‘Bay Kemal utanmadan sıkılmadan 16 yılda ne yaptınız?' diyor. Ey Esenyurt ne yaptığımızı siz biliyorsunuz. Bunlar zihinsel hasta. Şimdi size burada bir dev şehir hastanesi yapıyoruz. Ama bunlar dürüst değil. Hele bir tane de bayan çıkmış 'Ben şehir hastanelerine karşıyım' diyor. Senin para üretme kabiliyetin yok mu? Biz köprüyü yap işlet devretle yaptık. Bu mantıktır ekonomik zekadır. Sende yok.Ben muhalefet diyorum ki biz bunları kamu özel ortaklığıyla yaptık.Terörle mücadelede Bay Muharrem'in ağzından bir şey duydunuz mu? İlk ziyaret ettiği yer Edirne. Kim bu adam? Ben buradan tüm Kürt kardeşlerime sesleniyorum sakın bu oyuna gelmeyin.’diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; daha sonra  ise  Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii  yanındaki etkinlik alanını doldurarak coşku ile bekleyen halka seslendi: ‘Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay Muharrem, Bay Kemal size bir şey söyleyeyim; her şeyden önce Türkiye bir hukuk devletidir. Bugüne kadar, 15-16 yıldır bir sakat seçim yaptırmadık, güneydoğuda terör bölgesi hariç. Terör bölgesinde de bu seçimde bütün önlemleri aldık. Teröristlerin sandıklara tehdidinde tepelerine tepelerine bineceğiz." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Beylikdüzü mitingindeki konuşmasında, seçimlere saatler kaldığını belirterek, seçmenlerden yarın tüm yakınlarını alıp sandığa götürmelerini istedi.

580 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPTIK

Ayrıca Eğitimde atılan atılımlara dikkati çekti.Mitingin ön sıralarında yer alan çocuklara sınıf mevcudunu sordu. Türkiye ortalamasının 32 olduğunu aktaran Erdoğan, "Şu anda biz 280 bin derslik yaptık. 580 bin öğretmen ataması yaptık. İş buradan kaynaklanıyor." dedi.
Kendisinin 75 kişilik sınıfta okuduğunu, geçmişte Anadolu'da 100 kişinin üzerinde sınıfların bulunduğunu kaydeden Erdoğan, hedeflerinin 30'un altında bir rakam olduğunu söyledi. Şu anda 5 şehir hastanesini bitirdiklerini anlatan Erdoğan, "İstanbul'a da 2 dev şehir hastanesi yapıyoruz. Bunlarla beraber Türkiye'nin sağlıktaki çıtası çok yükselecek." dedi.

Beylikdüzü’nden  sonra ise saat 15.00’te Avcılar’a geçti. AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığının önünde Avcılar halkına seslendi. 
Ülkemizin istikrarı ve geleceği için önemli olan  24 Haziran seçimlerine saatler kala Cumhurbaşkanı ile  biraraya gelen  halk; coşkusu ve kalabalığıyle tarih yazdı: İşte Erdoğan'ın Avcılar'daki konuşmasının satır başları...

KORKAKLAR ZAFER ANITI DİKEMEZ

Terör örgütü PKK'nın önceden seçimlerde vatandaşları tehdit ettiğini hatırlatan Erdoğan, "Tehdit ettiler muhtarlarımızı. 'Bu köyden HDP dışında oy çıkarsa yakarız' dediler. Şimdi yine başladılar. Şimdi telefonla bizim partili ilçe başkanlarımızı arıyorlar. Onları tehdit ediyorlar. 'Kaybolacaksınız' diyorlar. Aynı şekilde Suruç'ta öldürülen İbrahim Yıldız kardeşimizin abisi. Bunun sebebiyle aileyi tehdit ediyorlar. Tehdit eden kim? Kandil'deki karayılan mıdır ne yılansa o tehdit ediyor. Senin yüreğin varsa şehre gel. Dağın tepesinde ne işin var? İn, niye inmiyorsun? Çünkü bunlar korkak. Korkaklar zafer anıtı dikemez. Eğer parlamento diyorsan sen de gel parlamentoya. Avcılardan sonra ise Küçükçekmece’ye geçen Erdoğan, cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece mitinginde halka seslendi.

BİZ İCAZETİ MİLLETTEN ALDIK

Erdoğan, "Biz icazeti milletten aldık, milletten. (Selahattin Demirtaş) Selo'dan değil. Onun için zaten aday olduğunda genel başkanı kendisini nasıl çağırıyor? 'Gel bakalım Muharrem.' Niye? Çünkü yakında 'Git bakalım, git Muharrem.' diyecek. Çünkü neticeyi biliyor, neticeyi görüyor. Ben milletime inanıyorum, güveniyorum. Biz milletimizle bu yola çıktık." dedi.

Erdoğan, Küçükçekmece’den sonra, seçime saatler kala son olarak  saat 17.00'de Eyüpsultan İlçesinde meydanları tıklım tıklım dolduran halka  seslendi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın Eyüp'teki konuşmasından satır başları...

REHAVET YOK

Ben bu coşkuyu görünce diyorum ki millet kararını vermiş. Aman rehavet yok. Bütün dost ahbap hepsini arayacağız. Sandığa gitmelerini sağlayacağız. Sandıklara gidin oylarınızı muhakkak kullanın. Sandık güvenliğini elimizden geldiğince büyük oranda aldık. Eyüp'ten güneydoğuya sesleniyorum; Korkuyu korkutun. PKK'ya HDP'ye sandıklarda demokratik dersi verelim. Osmanlı tokadına hazır mıyız? Türkiye'de devran değişecek.

Erdoğan'ın programı Esenyurt mitingiyle başladı. Erdoğan, daha sonra Beylikdüzü, ardından Avcılar'da vatandaşlarla buluşan Erdoğan son olarak Küçükçekmece'de ve Eyüp'te halka seslendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlediği 5 mitingle seçim çalışmalarını tamamlamış oldu. Türkiye yeniden şahlanışa hazır  ve Büyük Türkiye Güçlü  Lider ister şiarıyla Liderinin ve AK Partinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Meydanları dolduran halk yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak  Erdoğan’ı  Başkan olarak seçmeye ve onu Güçlü bir meclisle desteklemeye  hazır olduğunu ifade etti. Eyüpsultan ilçesinde yapılan mitingle yarın yapılacak seçim çalışmaları gereği olarak saat 18.00 de sonlandırıldı.
Milletimize hayırlı olur inşallah.

Haberin görselleri