Hedeflerde ve Gönüllerde Birlik Sağlandı

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala İstanbul Ak Parti Kadın Koları Başkanı Sayın Şeyma Döğücü’nün çalışmalarına PENDİK'de devam etti.

Milletvekili Adayı Sn. Av. Şeyma Döğücü, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçim Kampanyası kapsamında AK Parti PENDİK İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Hergün birkaç farklı ilçede saha çalışmalarına katılan başkan Pendik’te de seçim kampanyası kapsamında saha çalışmasına katıldı. Ülkemizin geleceği açısında çok önemli olan bu seçimler ile ilgili olarak halka hem birlik ve beraberlik vurgusu yaptı hem de yeni sistemle igili bilgi verdi. Tercih noktasında ve oy kullanımı hakkında soruları olan halkı bilgilendirmek amacıyla Ahmet Yesevi Mahallesinde Huzur Tekstil Atölyesinin güleryüzlü çalışanlarını ziyaret etti.İlgileri ve destekleri için teşekkür etti. Pendik Ahmet Yesevi Mahallesi Ahi Evran Kültür Merkezi’nde Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerimizle Güçlü Türkiye’nin inşası ile birlikte geleceğimiz ve hedeflerimiz konuşuldu. Güçlü Cumhurbaşkanı ve daha güçlü Meclise kavuşmaya günler kala seçmenin duasını ve desteğini aldı.

İlçe Başkanlığı Kadın Kollarının organize ettiği İl Kadın Kolları Başkanı sayın Döğücü’nün katıldığı seçim kampanyası saha çalışması kapsanmında Ahmet Yesevi Mahallesinde Müyesser hanımın evine çat kapı misafir olundu. Halkın nabzının tutulduğu ve soruların cevaplandığı bu ziyaretlerde hedeflerde ve gönüllerde birlik sağlandı. Pendik Esenyalı Mahallesinde Peyruze hanımın evinde toplanan komşularla birlikte 24 Haziran için istikrar ve istikbal için ortak sorumluluklar konuşuldu. Sayın Şema Döğücü buradaki kadınlarımıza hem yaklaşan seçime bilgi verdi hem de hem de seçim çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan; Ayrıca 24 Haziran’a adım adım yaklaşırken Pendik’te Çorum Bayat Kunduzlu Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Sayın Döğücü; Bütün bu seçim saha çalışmalarında milletimiz her zamanki gibi Cumhurbaşkanımızın yanındadır dedi.

Haberin görselleri