İL BAŞKANIMIZIN RAMAZAN ÇALIŞMALARI

İl Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, Ramazan ayına özel olarak her gün çeşitli ilçelerde çok sayıda ziyaretler gerçekleştiriyor.

Başkanımızın bu ziyaretleri kimi gönül sofrası, kimi aile ziyaretleri şeklinde gerçekleşti. Bu hafta Tuzla, Eyüp, Çatalca, Şişli, Gaziosmanpaşa, Fatih, Esenyurt, Şile ve birçok ilçeye katılım sağladı.

Başkanımız, Gaziosmapaşa ilçesindeki Ramazan ziyaretlerinde mukabele evlerine de ziyaretler gerçekleştirdi. Başkanımız ilçe Ramazan ziyareti yanısıra Gaziosmanpaşa TÜGVA İlçe Temsilciliğine yapılan saldırı sonrası ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Başkanımız, Esenyurt ilçesinde 23 Nisan kapsamında ilçede düzenlenen çocuklara yönelik programa katıldı. Gençlik kollarının düzenlediği iftara 5 kala programına da katılım sağlayarak vatandaşlarımıza iftariyeliklerin dağıtımına eşlik etti.  

İl Başkanımız son olarak Bağcılar ilçesinde Kastamonulu hemşehrileriyle sahur programında buluştu. Belediye başkanı Abdullah Özdemir’in ev sahipliğinde düzenlenen programda istişarelerde bulundu.

 

Haberin görselleri