İLÇE BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Kadın Kolları İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın katılımı ile İl Kadın Kolları Başkanı Av.Şeyma Döğücü başkanlığında gerçekleştirildi.

Türkiye 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimi heyecanı yaşadı. Bu kritik tarihi seçim demokratik bir şekilde yüz akı ile gerçekleştirildi ve sonuca ulaştı. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av.Şeyma Döğücü ve tüm teşkilatı  gece gündüz demeden sıkılmadık el, girilmedik gönül kalmayıncaya kadar çok çalışarak seçimlerdeki  bu başarıya destek oldular.

İl Kadın Kolları Başkanı Av.Şeyma Döğücü başkanlığında gerçekleşen toplantıya AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı  Lütfiye Selva Çam ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları  katıldı.  39 İlçe Kadın Kolları Başkanlarına tek tek söz verilerek seçim süresince gözlemleri dinlendi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Lütfiye Selva Çam ve Av.Şeyma Döğücü her bir ilçe başkanının görüşlerini tek tek not aldı. 

İlçe Başkanlarının görüş ve önerileri dinlendikten sonra İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, söz aldı. İlçe Başkanlarına emekleri için teşekkür eden Döğücü,"Biz birlikte Türkiye olduğumuz gibi, biz birlikte Kadın kollarıyız. Seçim süresince gece gündüz demeden ellerinden gelenin fazlasını yapan siz başkanlarıma çok teşekkür ederim, inşallah bundan sonraki dönemde hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız" dedi.

Şeyma Döğücü konuşmasını bitirdikten sonra AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam söz aldı. Konuşmasına gerçekleştirilen verimli toplantı için İl Başkanı Av.Şeyma Döğücü ve İlçe Başkanlarına teşekkür ederek başlayan Çam,"Ne kadar güçlü birbirine bağlı, samimi aile olduğumuz buradaki tabloda görülüyor. İstanbul Türkiye mozaiğidir çalışmalarınız bu noktada çok değerlidir. Her birinizden Allah razı olsun. Allahın rızasını kazanmak kolay değil hepimiz bu bilinç ile çalışıyoruz. Onun için emeklerinize çok teşekkürler. Yönetimlerinize, mahalle teşkilatlarınıza ayrıca teşekkürlerimi iletin" dedi.

Toplantı hep birlikte hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

 

Haberin görselleri