"İlk Günkü Aşkla Çalışmaya Devam Edeceğiz"

İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde geçmiş dönemlerde görev yapmış İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkanlığında misafir edildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Döğücü, önceki dönemlerde görev yapmış İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerini, İl Başkanlığında ağırladı. Toplantıya AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Davette konuşma yapan Başkan Döğücü, “Öncelikli olarak davete icabet eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, sizleri burada gördüğüm için çok mutluyum" dedi.

Teşkilatlardaki tüm görevlerin gelip geçici olduğunu, önemli olanın görev süresince yaptığımız hizmetler olduğunu vurgulayan Döğücü, "Bu zamana kadar her alanda görev alan Yönetim Kurulu Üyelerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Yine bugüne kadar ki hizmet ve gayretleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Bu büyük davanın bayrağını sizler başka üyelerimize teslim ettiniz diyen Başkan Döğücü, bizler her zaman aynı ailenin üyeleri olarak bu çatı altında birlik beraberlik içinde, sizler tecrübe ve deneyimlerinizi bizlerle paylaşmaya devam ederek istişarelerde bulunmanız çok kıymetlidir. Önümüzdeki yerel seçim sürecinde de aynı görev bilinciyle partimiz ve davamız için el ele vererek birlikte olmak, ilk günkü aşkla çalışmamızı sağlayacaktır.” dedi.

Konuşma sonrası karşılıklı istişarelerde bulunularak dilek ve temennilerin ardından istişare ve değerlendirme toplantısı, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.