İlk Günkü Heyecanla Durmak Yok Yola Devam

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Zeytinburnu ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İlçelerden sorumlu İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte İlçe ziyaretlerinin 2. Etabında İstanbul 2. Bölge ilçelerimiz olan Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Zeytinburnu ilçelerimizi ziyaret etti.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle Başkanlarıyla birlikte Toplantı yapan Başkan Döğücü; Yürütme Kurulu üyeleriyle birimleri hakkında bilgi almasının ardından, yeni atanan yönetim ve Mahalle Başkanlarıyla tek tek tanışarak seçim çalışmaları hakkında karşılık istişarelerde bulundu. Toplantı sonrası AK Parti İlçe Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaretleri esnasında, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yla da görüşen Başkan Şeyma Döğücü, İlçe ve belediye çalışmaları hakkında bilgi almasının ardından ilçeden ayrılan Başkan Döğücü, 5. İlçe ziyaretini AK Parti Bayrampaşa İlçe Kadın Kolları teşkilatına yaptı. Bayrampaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kadeş, Yönetimi ve Mahalle Başkanlarıyla Toplantı yaptı. Toplantı akabinde İlçe Başkanı Ersin Saçlı’yı makamında ziyaret etti. Görüşmelerin ardından ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Av. Şeyma Döğücü ve Yönetim Kurulu Üyelerinin 6. ziyareti Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Teşkilatına oldu.

AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Abdül Selami Delibalta’yı makamında ziyaretlerinin ardından, Zeytinburnu İlçe Kadın Kolları Başkanı Jale Baran ile birlikte yeni kurulan Yönetimi ve Mahalle Başkanlarıyla tek tek tanışarak  toplantı yaptı. AK Parti'nin kuruluşundan bu günlere geliş süreçlerini anlatan Döğücü, yerel seçimlerde Kadın Kolları olarak durmadan, yorulmadan çalışmamız gerekliliği üzerinde durdu. Başkan Döğücü'nün kendilerini ziyaret etmelerinden heyecan duyan teşkilat mensupları bunu sık sık dile getirerek duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

 

 

 

 

 

Haberin görselleri