İtfaiye Haftası Kutlu Olsun

Türk İtfaiye Teşkilatı'nın 304. Kuruluş Yıldönümü ve İtfaiye Haftası münasebetiyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığımız öncülüğünde, İstanbul İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Türk İtfaiye Teşkilatı'nın 304. Kuruluş Yıldönümü ve İtfaiye Haftası münasebetiyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığımız öncülüğünde, İstanbul İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret ederek, büyük özveriyle görevlerini sürdüren itfaiye çalışanlarımızın haftasını kutladık.

Yangınlar başta olmak üzere her türlü doğal afette hep yanımızda gördüğümüz; yurttaşlarımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden canları pahasına görev yapan itfaiyeclerimiz, çalışma ve yaşam sorunlarına ilişkin sorunlarına daha yakından bakılarak çözüm üretildiği, itfaiyecilerin kendi beklenti ve şikâyetlerini dile getirmeleri için platformların yaratıldığı bir fırsat olarak değerlendirilmesi gereken bu hafta da İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan ve ekibini, Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığımız  ziyaret etti.

Gelişmiş toplumlar içinde saygın ve güvenilir bir yeri olan; en zor koşullarda bile her türlü zorluğa göğüs gererek tanımadıkları hayatları kurtaran itfaiyecilerimizle biraraya gelen Birm Başkanlığımız, kadın itfaiyelerimizle bir araya gelerek zor olan mesleklerini kadın itfaiyeci gözünden değerlendirdiler. 

Başkan Karahan, ziyaretlerinden ötürü Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı ekibizi şahsı ve ekibi adına teşekkürlerini iletti.

 

 

Haberin görselleri