Kadıköy İlçemizde Gönül Birliğiyle Yola Devam

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında Kadıköy ilçemizin 21 Mahallesinde eş zamanlı seçim çalışmaları gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz Kadın Kolları başkanımız Rabia İlhan başkanlığında sabahın erken saatlerinde Kadıköy İlçe teşkilatımızda İlçe Kadın Kolları Teşkilatımızla bir araya gelerek saha çalışmasını gerçekleştirdi. 

Kadıköy’ün 21 mahallesinde eş zamanlı seçim çalışmasında ev ev sokak sokak, esnafımızdan, mahalle sakinlerine kadar her gönülü ziyaret etti. Kadıköy’deki gönül belediyeciliğimizi anlattı. 

Kadın Kolları Başkanımız Rabia İlhan ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız sahadaki seçim çalışmalarının ardından Kadıköy Acıbadem mahallesi seçim irtibat büromuzda Kadıköy Belediye Başkan adayımız Özgül Özkan Yavuz ile teşkilatımızla buluştu.

Buluşmanın ardından Kadıköy İlçe başkanlığımızda İl Yönetim ve İlçe yönetim kurulu Teşkilatımızla bir araya gelerek burada yaptığı konuşmasında, “Bugün burada Kadıköy ilçemiz için gönülden canla başla gayretle heyecanla çalışan kadınlarımızı gördüm. Bu oldukça gurur vericiydi. Hiçbir zaman rehavete kapılmadan son 15 günümüzü sahada daha verimli çalışarak geçirmeliyiz” dedi. Konuşmasının ardından saha çalışmaları hakkında tek tek değerlendirmelerde bulunulmasının ardından Kadıköy ilçemizin seçim çalışması sona erdi.