KADIN EMEĞİ ZİRVESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Kadın Emeği Zirvesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe KEŞİR öncülüğünde İstanbul'da gerçekleştirildi

Kadın Emeği Zirvesi’ni İl Başkanımız Av. Dr. Rabia İLHAN başkanlığında, İstanbul’da gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan’ın da katıldığı programa bakanlarımız, milletvekillerimiz ve siyasi büyüklerimiz de iştirâk etti. “Kadını dışlayan bir toplum, gücünün ve potansiyelinin yarısından vazgeçmiş demektir” diyen bir liderin öncülüğünde düzenlenen ve kadın emeğinin merkeze alındığı “Kadın Emeği Zirvesi Programı”na iş dünyasından çeşitli sektörlerden konuşmacıların başarı ve zorluk hikayeleri girişimci kadınlarımıza ilham kaynağı oldu. Türkiye’nin üreten kadınları İstanbul’da “Kadın Emeği Zirvesi”nde bir araya geldi.

Programda konuşan Sayın Cumhurbaşkanımız, iktidara geldiğimiz günden beri kadını destekleyen çok çalışmaların olduğunu, bu çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

Tüm ilçelerimizin yoğun katılım gösterdiği programda ev sahibi olmanın gururunu yaşadık.