Kadın Hatiplerimizle Biraraya Geldik

Doğu ve Güney Doğu kökenli kadın hatiplerle İl Başkanlığımızda düzenlenen toplantıda bir araya geldik.

İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen programa İl Başkanımız Bayram Şenocak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Doğu ve Güney Doğu kökenli kadın hatibeler, teşkilat mensupları ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.

HEP  BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
24 Haziran seçim sürecine dair yeni sistemin detayları üzerine konuşulduğu toplantıda, kadın hatibelere seslenen İl Başkanımız Şenocak, “24 Haziran’da gerçekleştireceğimiz Cumhurbaşkanlığı ve27. Dönem Milletvekili seçimleri ülkemiz ve milletimiz için çok önemli. Vatandaşlarımıza AK Parti’nin icraatlarını ve 24 Haziran’ı anlatacağız. Gecesini gündüzüne katan bir Genel Başkanımız var. Bizler de gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız".şeklinde konuştu.

YAPTIKLARIMIZI VE YAPACAKLARIMIZI ANLATIYORUZ
Programda konuşan İl kadın kolları Başkanımız Şeyma Döğücü, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Kadınların üzerine düşen sorumluluğa değinerek, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlarımızla ilgili söylemlerine dikkat çekti, “Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz” dedi.Döğücü, seçmenlere birebir ulaşılarak, icraatların anlatılmaya durmaksızın devam edileceğini belirtti.

 

Haberin görselleri