KADIN KOLLARI MAHALLE BAŞKANLARI İSTİŞARE KAMPI

Geleneksel şekilde düzenlenen ve teşkilat mensuplarının istişare, değerlendirme ve motivasyonunu sağlamak üzere mahalle başkanlarımız için kamp düzenlendi.

Teşkilatımızın gözbebekleri mahalle başkanlarımızı Ankara Kızılcahamam’da ağırlayarak teşkilat içi eğitimler, motivasyon çalışmaları gerçekleştirdik. İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında il teşkilat başkanlığımız bünyesinde gerçekleşen kampa tüm mahalle başkanlarımız, ilçe teşkilat başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il yönetim kurulu üyelerimiz katılım sağladı.

İstişare kampımızın ilk gününde açılışı Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ayşe Keşir gerçekleştirdi. Kendisine eşlik eden Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Sn. Emine Yavuz Gözgeç ve İstanbul Koordinatörü Mualla Varol’da katılım sağladı. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız, mahalle başkanlarımızın teşkilatımız için önemine vurgu yaptı.

İstişare kampının ikinci gününde ilk oturumu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili, Esenler Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Tevfik Göksu katıldı. İBB ‘de meclis üyelerinin yaptığı çalışmalar ve İBB ‘nin genel çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Sancaktepe Belediye Başkanımız Sn. Şeyma Döğücü de selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi.   

Ardından kampa İstanbul İl Başkanımız Sn Osman Nuri Kabaktepe ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Fahri Şahin katılım gösterdiler. İl başkanımız mahalle başkanlarımızdaki heyecan ve gayret için teşekkür ve tebriklerini iletti.

Kampın üçüncü oturumunda İl Başkan Yardımcısı Sn. Yıldız Konal Süslü Başkanımızın ruhlara ithafen yaptığı sunum katılımcıları motive etti.  

Kampın son gününde Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir Başkanımız katılım sağladı. Tüm mahalle başkanlarımızı tek tek dinleme fırsatı bulan Kandemir Başkanımız, davamızın yükünün kadın kollarımızda olduğunu, emek ve gayretlerine şahit olduklarını, 2023 daha fazla çalışarak kazacağımıza inancının tam olduğunu ifade etti.

Teşkilat odaklı gelen soruları dinleme fırsatı buldu.

Katılımcıların bilgilerinin canlı tutulması amacıyla keyifli bir teşkilat yarışması da gerçekleştirildi. İl teşkilat başkanımız Gülten Terzi’nin hazırlayıp sunduğu yarışmada dereceye giren mahalle başkanlarımıza çeşitli ödüller hediye edildi.

Tüm mahalle başkanları ve teşkilatın kaynaştığı, dava ruhunun iliklerimize kadar hissedildiği kampta 2023’e daha güçlü ve emin bir şekilde yürümeye vesile olan istişare kampı, enerji tazelemeye vesile oldu.