Kadın Kollarımız, 5. Olağan Kongrede buluşuyor

AK Parti Kadın Kolları, 4 Ağustos Cumartesi günü 5. Olağan Kongrede bir araya geliyor.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları, 4 Ağustos 2018 Cumartesi Günü 5. Olağan Kongresinde buluşuyor. 

4. Olağan kongreyle görevi devralan AK Parti Ankara Milletvekili Selva Çam ve ekibi, verimli bir dönemin ardından Genel Merkez Kadın Kolları olarak 5. Olağan kongresini 4 Ağustos 2018 Cumartesi günü Ankara spor salonunda düzenleyecek. 81 İlden kadın kolları teşkilat mensuplarından, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden ve yabancı konuklardan oluşacak davetlilerle AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan kongresini gerçekleştirecek.

Genel Merkez Kadın Kolları İller ve ilçeler bazında güçlü bir teşkilat yapısı ile birçok projeyi gerçekleştirdi. Tüm Türkiye’ye yayılan 4 Milyon 600 binin üzerinde üyesi ve on binlerce teşkilat mensubuyla ve evlere girmeyi başaran kadın kolları teşkilatı, AK Parti’nin sokağa bakan yüzü olmanın yanında gerçekleştirdiği projelerle de Türkiye gündemi ve siyasete yön veren politikalar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Saha çalışmaları, çalıştaylar, zirveler, eğitimler, ziyaretler ve bölgelere özel yürüttüğü faaliyetlerle çok geniş bir alanı taramayı başaran AK Parti Kadın Kolları, 4 Ağustos’ta 5. Olağan Kongresi ve yeni bir dönemle çalışmalarına ilk günkü heyecanla devam ediyor.

‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ vurgusunu her zaman belirten ve siyasette kadının gücünü fark ettiren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ve katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz 5. Olağan Kongremize davetlisiniz.

Tarih : 4 Ağustos 2018/Cumartesi

Yer : Ankara Spor Salonu

Saat : 11:00