Kadın Kollarımız İlçelerimizde Bayramlaşma Programına Katıldı

İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan Ramazan Bayramı’nın İlk gününü ilçe bayramlaşma programlarına katılım sağladı.

Başkanımız Rabia İlhan, Zeytinburnu, Güngören, Fatih, Beşiktaş ve Ataşehir ilçelerimizde, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz ise diğer ilçelerimizde  bayramlaşma programlarına katılarak İlçe teşkilatlarımızla bir araya gelerek bayramlaştı.

Başkanımız İlhan katıldığı programlarda, “Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek, AK Parti teşkilatları olarak,  kuruluşundan bugüne her Bayram sevincini birlikte paylaştık, paylaşmaya da devam edeceğiz. AK Parti teşkilatı olarak, bu kutlu yolda, her kademesinde görev yapan yol arkadaşlarımızla omuz omuza çalışarak milletimize verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

İl Kadın Kolları Başkanımız Rabia İlhan, sözlerine şöyle devam etti, “23 Haziran’da tekrarlanacak olan İBB seçimleriyle, Sayın Binali Yıldırım başkanımızla ikinci bayramımızı yaşayacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

 

Haberin görselleri