KADIN KOLLARINDAN İDLİB'E DESTEK

"Gelin, İdlib'teki Çocukları Birlikte Isıtalım!" diyerek, Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan ve Kızılay 'ın öncülüğünde, 39 İlçe Kadın Kolları Başkanlıklarımızın destekleriyle gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyamızın son durağı için Tuzla'daydık.

İl Kadın Kolları Başkanlığımızın başlattığı "Gelin, İdlib'teki Çocukları Birlikte Isıtalım!" kampanyasına Kızılay İstanbul Kadın Kolları da destek verdi. ‘İyilik Daima Yolumuz Olsun.’ düsturuyla başlattığımız kampanya için Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığımızın öncülüğünde, 39 ilçe kadın kolları teşkilatımızın koordineli çalışması ile toplanan yardımlar kolilere alınıp tırlara yüklendi. Bu sırada konuşmalarını gerçekleştiren Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, kadın teşkilatımızın emek ve gayretleriyle toplanan ihtiyaç malzemelerini İdlib’e göndererek, soğuk kış günlerinde savaş mağdurlarına destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Çocuklarımızın mutluluğuna vesile olan herkese teşekkürlerini iletti.

İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, Kızılay İl Kadın Başkanı Nilhan Kösen Ayan, Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Sadi Yazıcı ve kıymetli eşi Fatma Yazıcı ve teşkilatımızın katılımıyla; İstanbul'dan İdlib'e bir tutam mutluluk taşıyacak olan tırlarımızı Türk Kızılay İstanbul Anadolu Lojistik Merkezi’nden uğurladık.

İdlib'teki çocuklarımızın kışlık ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle; daha adil bir dünya hepimizin katkılarıyla mümkün! 

İyilik Daima Yolumuz Olsun.

Haberin görselleri