Kadın STK Temsilcilerimizle Buluştuk

İstanbul Kadın STK Temsilcileri ile İl Başkanlığımızda bir araya geldik.

Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında, İstanbul Milletvekilmiz  KEFEK Başkanımız Canan Kalsın ve İstanbul Milletvekilimiz KEFEK Komisyon Üyesi Tülay Kaynarca’nın sunumlarıyla toplumun görünmez kahramanları kadın STK temsilcileri ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. 

İl Başkanlığımızda gerçekleşen programda  Başkanımız Rabia İlhan’ın selamlama konuşmalarının ardından,  İstanbul Milletvekilimiz KEFEK Komisyon Üyesi Tülay Kaynarca yaptığı konuşmada, Kadın STK’larının toplum için önemine değinmesinin ardından, KEFEK olarak yapılan çalışmalarını anlattığı toplantı, İstanbul Milletvekilimiz  KEFEK Başkanımız Canan Kalsın sunumu ile devam etti.

Sivil toplum kuruluşlarında kadın faaliyetlerinin önemine ve Toplumda kadın olmanın getirdiği sorumlulukların büyük olduğuna vurgu yapan KEFEK Başkanımız Canan Kalsın, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu olarak Kadın STK’larımızla herzaman ortak çalışmalarda yer alabileceklerini ifade etti. Sunumlarında KEFEK olarak yapılan çalışmalardan da bahseden, Milletvekilimiz Canan Kalsın, İstanbul Sözleşmesine dair kanunda yer alan maddeleri de ayrıca değerlendirdi. 

Kadın STK temsilcilerinin soru ve cevap şeklinde değerlendirmeleri ile toplantı sona erdi.

Haberin görselleri