KADIN ÜRETİR EKONOMİ GÜÇLENİR

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında il kadın kolları başkanlığımızca çalışma düzenlendi.

Düzenlenen çalışmada, kadınlarımızın el emeği ile ürettikleri yöresel günlerin sergilendi. Sergide "Kadın Üretir Ekonomi Güçlenir" temalı 3 ayrı bölgede 3 günü bulan kermesler düzenlendi. İl Kadın Kolları Yerel Yönetimler Birim Başkanlığımız ve Ekonomi İşler Birim Başkanlığımızca ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmada 39 ilçemiz emeklerini sergilendi. 3 ayrı bölgede Belediye Başkanlığımızca hazırlanan çadırlarda ilçelerimiz el emekleri ürünlerini tek tek sundular.  1. Bölgedeki içelerimiz   Üsküdar’da kurulan çadırda,    2.bölge  Fatih’de ve 3.bölge  Bahçelievler ilçesinde sergiye çıktı.

Her üç bölgeye katılan İl Başkanımız Av. Dr. Rabia İLHAN, İl Başkan Yrd. Yıldız Konal Süslü ve il başkan yardımcılarımız katılım gösterdi. Ev sahibi  olarak da Fatih Belediye Başkanımız Ergün Turan, Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır başkanımız da standları tek tek ziyaret etti. Yine ziyaretçiler arasında Sultangazi Belediye Başkanımız Abdurrahman Dursun ve eşi de katılım gösterdi.

İl kadın kolları başkanımız Rabia İlhan tüm standları gezip, yerli malı üretimini destekleyen, ekonomiyi güçlendiren çalışmaların önemini belirtip tüm emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Haberin görselleri