“Kadınlar Öğrendikçe Güçlenir” Anlayışıyla Hazırız

Genel Merkez Kadın Kolları Eğitim Programına AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Şeyma Döğücü, Birim Başkanlarımız ve 39 İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız katılım sağladı.

Genel Merkez Kadın Kolları yaz döneminde planladığı, hem kongreler sonrası gelen yeni teşkilat mensuplarımıza oryantasyon amaçlı hem de seçime yönelik teşkilat  çalışmaları,  Neden Siyaset, Neden AK  Parti, Siyasette İletişim, Siyasi Ahlak, Aidiyet ve Teşkilatta Başarının Temel İlkeleri  gibi konu başlıklarının yer aldığı Eğitim Proğramı gerçekleştirildi.

Programa AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Şeyma Döğücü, Birim Başkanlarımız ve 39 İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız katılım sağladı.

AK Parti Ankara Genel Merkez Konferans Salonunda gerçekleşen ve 2 gün süren Eğitim Toplantısı, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın açılış Konuşması ile başladı. Başkan Selva Çam konuşmasında;  AK Parti Kadın Hareketinin siyasi ve sosyolojik dönüşüme etkisini anlattı. Konuşmanın ardından Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. 

Teşkilat İçi Eğitim alanında Seda Gören Bölük konuşmalarını yaptıktan sonra Sivil Toplum  ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Siyasi Hukuk İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ikinci aranın başlamasıyla selamlama konuşmalarını yaptı. Genel Sekreterlik eğitiminde, Hilal Ayık ve Aysun Liman Yaşacan anlatımlarının ardından eğitimin ilk günü sona erdi

Eğitim programının ikinci günü, Seçim İşleri Eğitimi için Serpil Kavrak’ın konuşmaları ile başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in  projelerini ve yerel seçim çalışmalarındaki tecrübelerini paylaştığı konuşma ile devam etti. Seçmenle Doğru İletişim Eğitiminde Yavuz Yiğit ve Yerel Seçimler gündemli beyin fırtınası çalışmasında 2 moderatör yöneticiliğinde, eğitim programı devam etti. Proğram sonunda kapanış konuşması yapan Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam program değerlendirmesi yaparak  katılımcılara teşekkür etti.

 

Haberin görselleri