Kadınlarımıza Özel Sultan Cafe Açıldı

Küçükçekmece Belediyesi’nin kadınlara özel yaptırdığı Sultan Cafe açılışı Başkanımız Döğücü tarafından yapıldı.

Başkanımız Av. Şeyma Döğücü, Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinin ardından Küçükçekmece Belediyesi tarafından kadınlara özel olarak hazırlanan Sultan Cafe'nin açılışı yapıldı. Kafeye sadece kadınlar girebilirken, garsonlar bile kadınlardan seçiliyor. 
Küçükçekmeceli kadınların hem sosyalleşmek hem de özel günlerini organize etmek için talep ettikleri cafe sadece kadınlara özel olarak hizmet veriyor.

Sultanmurat Mahallesinde hizmet vermeye başlayan kafenin açılışını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Şeyma Döğücü yaptı. 

Başkanımız Döğücü açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Bizler kadınlar olarak gerek evlerinde, gerek ülke siyasetinde, sosyal hayatta fedakarca çalışarak değer katan olduğumuzu biliyoruz. Bunun bir parti tarafından bir belediye tarafından politika olarak algılanıp, uygulamaya konulmuş olmasından çok memnuniyet duyuyoruz. Bizler AK Parti olarak belediyecilik anlayışımızda ülke politikamızda da olduğu gibi yerelde kentinde yaşayan insanlarının ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Böyle bir uygulamayı hayata geçiren Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyor, İstanbul genelinde bu tür mekanların çoğalmasını diliyorum."dedi

Açılış konuşmasında Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise cinsiyetçilik ayrımı konusuna dikkat çekti. Kafenin cinsiyetçi ayrım olarak algılanmamasının gerektiğini ifade eden Başkan Karadeniz şöyle konuştu;
"Bu aslında cinsiyetçi bir yaklaşım değil ama sadece kadınların gelip konaklayabileceği, oturup çay, kahve içebilecekleri bir mekanın eksikliği hissediliyordu. Bölge halkının bu şekildeki taleplerine cevap verdik. İnşallah bunların sayılarını bazı noktalarda artırmaya çalışacağız. Vatandaşlarımız bunu cinsiyetçi bir ayrım olarak algılamasınlar, kadınlar zaman zaman baş başa kalmak istiyor. Böyle bir ihtiyaçtan kaynaklanan Sultan Cafe’yi açmış bulunuyoruz." dedi. 

 

Haberin görselleri