"Kadınlarımızın Öngörüsüne Güveniyorum."

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü'nün ev sahipliğinde, Belediye Başkanlarının eşleri İl Başkanlığında misafir edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın eşi Hatice Uysal, İlçe Belediye Başkanlarının eşleri ve Yürütme Kurulu Üyelerinin de katıldığı program, Başkan Av. Şeyma Döğücü’nün selamlama konuşması ile başladı.

Selamlamanın ardından AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, sözlerine şöyle devam etti "Öncelikli olarak seçim süresince eşlerinize verdiğiniz destekleri biliyoruz. Bunun için çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin elele verip daha çok bir arada durmamız gerekiyor. Kadınlarımızın bu anlamdaki öngörüsüne ve yüce gönüllülüğüne güveniyorum." 

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Döğücü "Sorumluluklarımız evlerde olduğu gibi, siyasette de çok ağır. İnşallah bizler bunların altından kalkmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim çalışmalarımızı ileriye götürerek, eski ruhumuzu muhafaza etmemiz lazım. Biz bu anlayışla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz." dedi 

Program, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın eşi Hatice Uysal'ın selamlama konuşmasıyla devam etti.

Selamlama konuşmalarının ardından, 28 Nisan 2018'de yapılan kongreden bugüne AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları olarak yapılan çalışmaların sinevizyon gösterisi izlendi. Yürütme Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmasıyla devam eden programda Belediye Başkanlarının eşleri söz alarak, dilek ve temennilerini dile getirdi. 

Program hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.