KADINLARLA BÜYÜK TÜRKİYE YOLUNDA

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir'in öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz "Kadın Emeği, Türkiye'nin İstikbâli" programımızda devlet desteği ile hayallerini gerçekleştiren kadınlarımızın başarı hikâyelerini dinledik.

Kadınlarımızın elinin değdiği her iş güzelleşir.

Kadınlarımızın devletimizden aldığı desteklerle iş kurup ya da kurulan işleri geliştirme hikâyelerinin her biri ayrı bir başarı hikâyesiydi.

Açılış konuşmalarında İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, öncelikli hedeflerinin kadın desteğinin olduğunu bu amaçla çok sayıda çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade etti.

Konuşmalarını gerçekleştiren Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir de devletimizin bu anlamda kadınlara sınırsız desteği olduğunu, devletimizin kadını yücelttiğini ifade etti.

Programa İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe,  İstanbul vekillerimiz, belediye başkanlarımız, Kadın Kolları MYK ve MKYK üyeleri ile devletin çeşitle noktalarında görev yapan teşkilât mensuplarımız katıldı. Yine tüm ilçe kadın kolları başkanlarımız da yönetimleriyle programa katılım sağladı.

Haberin görselleri