KARDEŞ ÜLKE BOSNA HERSEK ZİYARETİ

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın yürüttüğü ziyaretler devam ediyor.

İl Kadın Kolları Başkanı Av. Dr. Rabia İlhan ve İl Kadın Kolları Dış İlişkiler Birim Başkanı Elif Başgöze ile birlikte Balkanlar'daki kardeş ülkemiz Bosna Hersek'te SDA Partisi Milletvekili Sn. Kenala Zuko'yu ziyaret etti.

Milletvekilimiz ve SDA partisi yetkililerine misafirperver ev sahipliği için teşekkür ederek çeşitli istişarelerde bulundular.

Bu ziyaret kapsamında Türkiye'nin medeniyet birikimi, dili, kültürü ve sanatını tanıtmak, Türkiye'nin kültürel diplomasi vizyonuna katkı sağlamak için faaliyet gösteren Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret ederek çalışmaları kapsamında istişarelerde bulundular.

Devamında Saray Bosna'da faaliyet gösteren Maarif Okulları’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Yurtdışında örgün ve yaygın eğitim hizmeti veren okullarımızın her geçen gün başarı grafiğini yükseltmesi bizleri gururlandırıyor.

Son olarak da SDA Partisi Milletvekili Kenela Zuko ile Merhum Aliya İzzetbegoviç'in kabri ziyaret edildi ve Aliya İzzetbegoviç Vakfı’nda kızı Sabina Berberoviç ve heyeti ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Kadın çalışmaları kapsamında da SDA Partisi’nin organize ettiği "Kadın, Ailenin Direği Toplumun Baştacı" konulu forumda AK Parti'nin Kadına ve Aileye verdiği önem konusunda sunum gerçekleştirildi. SDA Partisi Genel Başkanı Bakır İzzetbegoviç'in eşi Dr. Sabija İzzetbegoviç'e teşekkür ederek istişarelerde bulundular.

Haberin görselleri