Kartal 31 Mart’ta Yeni Bir Zafere İmza Atmaya Hazır

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan ve Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Seda Gören Bölük Kartal ilçemizde seçmenlerimizle buluştu.

Belediye İşi Gönül İşi düsturu ile yola çıkıp ‘En büyük sermayemiz sevgimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz’ diyerek Kartal ilçemizde teşkilat mensublarımız ile koordinasyon ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, İlhan “Bu seçim sürecinde İstanbul il başkanlığı olarak sandık başkanları eğitimlerine son derece önem veriyoruz. 3 kişiden 1 i kadın olacak.Seçim gününe kadar sandık esaslı çalışmalarımız devam edecek diyerek Sandık Esaslı Çalışma programını anlattı.Bu çalışmayı bizler yapacağız kapıları çalacak olan bizleriz” dedi. Toplantının sonunda Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanımız Seda Gören Bölük hanıma yaklaşık 2000 civarında ak noktada yapılan üyeler sunularak İl Başkanımız Rabia hanıma da çiçek takdim edilerek toplantı sona erdi.

İl başkanımız İlhan, daha sonra Kartal Kadın Dayanışma Platformu temsilcileri ile bir araya gelip gündeme dair istişarelerde bulundu. Bu programında ardından Kartal ilçemizde göçen Yurt apartmanında yaralanan hastaları Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesinde ziyaret ederek acil şifalar diledi. Son olarak Seda Gören Bölük başkanımızla birlikte Kartal Orhantepe mahallesi irtibat bürosunu ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

Haberin görselleri