KIZILAY İLE İDLİB İÇİN BULUŞTUK

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığımızın başlattığı 'Gelin İdlipli Çocukları Birlikte Isıtalım' kampanyası kapsamında lojistik destek için Kızılay’ı ziyaret ettik.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığımızın, İdlib'de zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veren çocuklar için başlattığımız yardım kampanyasına destek olunması için Kızılay'ı ziyaret ettik. Zorlu kış şartlarının en çok çocukları etkilediğini vurgulayan İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, “Yaşadıkları zorlu koşulların yanında bir taraftan da ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren yavrularımız için tüm İstanbullu kadınlarımızı kampanyamıza desteğe çağırıyorum” dedi.


Kampanya kapsamında 3 yaşın üzerindeki çocuklar için 'kullanılmamış' iç çamaşırı, kazak, pantolon, bot, mont, atkı, bere, eldiven, battaniye, gıda paketi, hijyen malzemeleri, çocuk bezi, oyuncak gibi malzemeler kabul edilecek. Hayırseverler bağışlarını AK Parti İlçe Başkanlıklarına teslim edebilecek. 16 Şubat 2022 tarihine kadar toplanan malzemeler ivedilikle bölgeye ulaştırılacak.

 

İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan ve ekibinin gerçekleştirdiği ziyarette Kızılay Kadın Kolları Başkanı Nilhan Kösen Ayan ile yardım kampanyası kapsamında istişarelerde bulunuldu. 

Haberin görselleri