MEMLEKET BULUŞMALARIMIZ

"Memleket Buluşmaları" kapsamında, bu hafta Bağcılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığımızın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Sivas Hemşehri buluşması programı İl Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, Sivas vekilimiz Semiha Ekinci, İl Başkan Yardımcılarımız YeşiL Aytulum, Nurten Gezer, Sivaslılar Komisyonu Başkanımız Tülay Taştan ve İlçe Başkanımız Rüstem Tüysüz ile Kadın Kolları Başkanımız ile ekibinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Esenyurt ilçemizde Trabzon, Samsun ve Sinop illerin buluşması vardı. Programı İl Yürütme sorumlumuz Songül Sarı Gündoğdu, UİD (Uluslararası Demokratlar Birliği Kurucusu) Guleser Topuz, İl Koordinatörümüz Fatma Doruk, Samsun Komisyon Başkanı Meryem Tekbıyık ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz Zeynep Solmaz’ın katılımıyla gerçekleşti. Program ev sahibi Esenyurt Kadın Kolları Başkanımız Harika Yıldırım Öztürk ve ekibinin de katılımıyla gerçekleşti.

Şişli ilçemiz ise Güneydoğulular Memleket Buluşması programı kapsamında Siirt, Şirvan, Batman, Bitlis illerini ağırladı. Şişli İlçe Başkanımız Gökhan Yüksel, Sorumlu Milletvekili Şirin Ünal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurdan Özavcı, İl Koordinatörü Elif Bıçak, yönetim ve mahalle teşkilatları ile katılım sağladı.

Haberin görselleri