ÖĞRENCİ İFTARLARI

İl Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı bünyesinde 39 ilçemizde ilim yolunda gayret gösteren öğrenci kardeşlerimizle iftarda bereketi, muhabbeti ve heyecanı paylaştık. Öğrenci evlerinde iftar ve sahurlarında kendilerine eşlik ederek hasbihal ettik.

İl Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, Zeytinburnu ilçesindeki öğrencilerle buluştu. İlçe Başkanı Fatma Özdemir Çelenk, İl Kadın Kolları Yardımcılarımız Hatice Sarı, Çiğdem Çavdar Çelebioğlu, Derya Aslan’ın katılımı ile öğrenci evinde onların kalplerine dokunduk, keyifli dakikalar geçirdik, bunun yanında en güzeli de öğrenci kızlarımızla birlikte iftarımızı yaptık.

Tuzla’da bulunan İlim Yayma Cemiyeti Kız öğrenci Yurdunda kızlarımızla İlçe Başkanı Tuğba Arslanoğlu Karakaya ve Milletvekilimiz Av. Serkan Bayram’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen programda gençlerle hasbihal edildi.

Gaziosmanpaşa ilçemizde İstanbul Milletvekilimiz İffet Polat,  İl Koordinatörü Saibe Kara ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit üniversite öğrencisi kardeşlerimizle Asan ailesinin hanesinde buluşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Sarıyer, Başakşehir, Avcılar, Eyüp, Beylikdüzü, Tuzla, Gaziosmanpaşa ilçelerimizdeki öğrenci evlerinde iftarlar yapıldı.