Sancaktepe 31 Mart’ta Yeni Bir Zafere İmza Atmaya Hazır

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan ve İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sancaktepe ilçemizde seçmenlerimizle buluştu.

31 Mart Yerle Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden İl Kadın Kollarımız, Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında, Sancaktepe Belediye Başkan Adayımız Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sefanur Akça ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizin ev sahipliğinde bir araya geldi. 

Program ilk olarak Başkanımız Rabia İlhan’ın teşkilat mensuplarımızla bir ara gelmesiyle başladı. Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, “31 Mart’ta Sancaktepe yeni bir zafere daha imza atmaya hazır inşallah” dedi. Seçim çalışmaları ve saha hakkında değerlendirilmeler yapılmasının ardından, Sancaktepe ilçemizin Fatih mahallesinde hasta ziyaretlerinde bulup hastalarımıza acil şifalar dilediler.

Kadın Koordinasyon Merkezinde Kursiyerlerle bir araya gelen Başkanlarımız yoğun katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.

Fatih mahallesinde seçmen ziyaretlerine devam edildi. Ziyaretler esnasında seçim çalışmalarına yönelik Söz Sizde programına davet broşürleri dağıtıldı.

İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan Saha çalışmalarımızda bizlerle beraber olan Sancaktepe Belediye Başkan Adayımız Av. Şeyma Döğücü’ye ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür etti.